Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
padika11
tag
"A HTC Sense 3.5 egyik legfontosabb újítása azonban a jobb optimizálás lehet, legalábbis az előzetes információk szerint korábbi készülékekkel is kompatibilis lehet."
túl szép lenne ahhoz, hogy igaz is legyen
amíg ez a félévente vegyél 2 telót stratégia megy...
-
NoMagix
addikt
kicsit olyan érzésre a videó, mint ha "figyeld a kezem mert csalok", ezt a lassú kézmozgásra értettem.
-
daniel909
addikt
tetszik, de annyira jó hogy ezt már tuti nem kapjuk meg DS tulajok. pedig a hw vinné.
egyébként a 3.0 jobban bejön. -
kolosanyi
veterán
Még mindig túl giccses. Eddig eléggé letisztult, szép felületként ismertem meg a Senset, de ez sok. Szerintem.
-
Yarner
tag
Biztos, hogy ez a valódi Sense? az XDA.cn korábban kiadott pár képet, de arra azt mondták, hogy úgy rakták össze a kiszivárgott infók alapján...
-
Maxentius
addikt
válasz
Brutális eb #21 üzenetére
Tudom h sok óra van benne.
Csak nem tetszett h alapjáraton nem azt mutogatják (persze, lehet h kell egy "kis" változatosság, de akkoris...
)
-
Brutális eb
addikt
Csicsás lett....-Komolyan nem értem sebaj.Izléseken nem érdemes vitatkozni pláne ilyeneket kommentelni.
A másik amiért még mindig röhögőgörcs kap el a hszektől,hogy nem képesek felfogni egyesek sense nem csak egy felület.(Kezdve a brutál jól használható widgetektől a htcsense.com-on át a locations alkalamzásig egy komplex szolgáltatás csomag.)Ja persze soha az életben nem is használta de azért ideröfög....(#17) Maxentius
Akkor rakod vissza a jellegzetes órát amikor akarod.
Ha használsz sense-t tudhatod mennyi óra van benne alapból is. -
Psychonaut
veterán
Hm, elegge hasonlit erre.
-
TROLL
Az sense gyűlölőknek üzenem, hogy lehet szidni, de még mindig a legnormálisabb gyári UI.
Lásd a lockscreen okosságát, az olyan saját widgeteket, mint pl. a messaging és a mails - a teljesen átszabott levelező felületet, vagy épp az agendat.
Mondjuk az igaz, hogy egy optimalizált változatot el bírnék viselni ^^
Amúgy az animációkat ki lehet, és javaslom, hogy kapcsolja is ki az ember....
Rankesz:
Igen, sajnos ez a lehető legrondább widget halmaz. Én az egyszerű szögletes egyszínű stylet használom, gyors is, jó is.
-
rankesz
veterán
Ilyet én is hallottam Galaxy S-nél, ott Angry Birds volt a játék tárgya...
Amúgy tényleg túl van már csicsázva, de valószínű lehet kicsit egyszerűbb, letisztultabb témákat is választani kevesebb animációval, itt a videón szerintem minden eyecandy effekt be volt kapcsolva...
-
=Mentor=
őstag
Látványos és minden bizonnyal akku üzemidő gyilkos
-
Rotate
veterán
nekem a Desire féle Sense még bejött, ezt már inkább túlzásnak érzem... és ezt sem értem miért van az, hogy minden második telefont már undorító műkörmös nőkkel demóznak... a hideg futkos a hátamon, ahogy azokkal a csoffadt karmokkal közelít a kijelző felé... kezeit elverném annak aki a kezébe adta...
-
Youri
veterán
Csak nekem tűnt lassúnak?
-
debrejo
senior tag
Mai napig nem értem meg azt az embert aki csak a sense miatt vesz htc-t. Ízlések és pofonok. Ha valamit, akkor ezt az egyet megtapasztaltam androidon: minél több az animáció, annál hajlamosabb a laggolásra...
-
Vamp
senior tag
Valami hihetetlenül idegesítő, ahogy tapicskolja a gépet... Komolyan, mintha festene az ujjával, vagy tetveket simogatna...
-
brutte
aktív tag
Egy ilyen bemutatót nem lehet a nők kezébe adni.. körmök..
-
bloomberg
tag
Ez a video dolog nem nagyon ment nekik, és kicsit bétás még a sense, meg-meg akad néha.
Egyébként nekem tetszik...................................undorítóan giccses
-
JR.CSé
senior tag
Hát ez aztán igen csicsás lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest