- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Azért moduláris rendszerek sokkal régebben vannak, mint a modu, vagy mint ez. Hirtelen most két megoldás jut az eszembe, az egyik egy magyar ipari vezérlő, aminek kivehető, hordozható részei voltak (ezek önálló működésre képesek) igaz ez nem tudom, végül megvalósult-e.
De egy másikat viszont magam is láttam: ez egy adatgyűjtő egység volt, amibe bevitte a mérnök az adatokat a helyszínen, majd a központban csatlakoztatták a központi géphez, ahol az adatfeldolgozást végezték. Itt nem lehetett hálózatot felépíteni és a helyszínek között volt több tíz kilométer távolság.
Mára erre nyilván már nincs szükség a 3g mellett. -
rdi
veterán
Azért moduláris rendszerek sokkal régebben vannak, mint a modu, vagy mint ez. Hirtelen most két megoldás jut az eszembe, az egyik egy magyar ipari vezérlő, aminek kivehető, hordozható részei voltak (ezek önálló működésre képesek) igaz ez nem tudom, végül megvalósult-e.
De egy másikat viszont magam is láttam: ez egy adatgyűjtő egység volt, amibe bevitte a mérnök az adatokat a helyszínen, majd a központban csatlakoztatták a központi géphez, ahol az adatfeldolgozást végezték. Itt nem lehetett hálózatot felépíteni és a helyszínek között volt több tíz kilométer távolság.
Mára erre nyilván már nincs szükség a 3g mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest