- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Azért moduláris rendszerek sokkal régebben vannak, mint a modu, vagy mint ez. Hirtelen most két megoldás jut az eszembe, az egyik egy magyar ipari vezérlő, aminek kivehető, hordozható részei voltak (ezek önálló működésre képesek) igaz ez nem tudom, végül megvalósult-e.
De egy másikat viszont magam is láttam: ez egy adatgyűjtő egység volt, amibe bevitte a mérnök az adatokat a helyszínen, majd a központban csatlakoztatták a központi géphez, ahol az adatfeldolgozást végezték. Itt nem lehetett hálózatot felépíteni és a helyszínek között volt több tíz kilométer távolság.
Mára erre nyilván már nincs szükség a 3g mellett. -
rdi
veterán
Azért moduláris rendszerek sokkal régebben vannak, mint a modu, vagy mint ez. Hirtelen most két megoldás jut az eszembe, az egyik egy magyar ipari vezérlő, aminek kivehető, hordozható részei voltak (ezek önálló működésre képesek) igaz ez nem tudom, végül megvalósult-e.
De egy másikat viszont magam is láttam: ez egy adatgyűjtő egység volt, amibe bevitte a mérnök az adatokat a helyszínen, majd a központban csatlakoztatták a központi géphez, ahol az adatfeldolgozást végezték. Itt nem lehetett hálózatot felépíteni és a helyszínek között volt több tíz kilométer távolság.
Mára erre nyilván már nincs szükség a 3g mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged