- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
A hype tényleg durva volt, viszont ez a játék tényleg durva. Mármint nem csak ahogy kinéz, az sem egy kis achievement a Guerillának, de tényleg az aprólékosság, a sok kis ötlet, ami ismerős máshonnan, de itt jobb.
Amit például Grath említ a céges bögrékkel, hülyeségnek tűnik, hisz ma egy egyszerű használati tárgy, de gondoljunk csak bele, hogy például a Torniói lepel gyakorlatilag egy hullazsák volt Jézus testén, aztán ma hol helyezkedik el az ereklye ranglétrán...
Brutálisan jók a szinkronok, a zenék, szerintem lehetséges, hogy másnál kicsit sok a misztikus sámánmaszlag, de ahogy elmondják, az annyira egyszerű és dallamos, hogy nem lehet nem szeretni. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hova fut majd ki a sztori, mert ezer buktatója lehet, de engem nagyon beszippantott a világ, rég vártam valami hasonlót, ami az Arkham City-hez vagy Witcher 2-3-hoz hasonló open world élményt nyújt. Bár a Witcher 3-nál jóval kisebb és rövidebb a játék, de minőségében simán ott van mellette, bár ezt mint Witcherhez annyira nem vonzódó egyén mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Retroid pocket 5
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest