Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Az iPhone 15 az igazi profi a kínzópadon
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borand
aktív tag
Egyre bazáriabbak ezek a színes csillogós hátlapok. Az egykaptafa kinézet meg szimplán gáz már. Főleg, hogy a P20 lite valójában a Honor10, aztán mindegyik butítva van még tovább. Elég hülye politikát vett ezzel a Huawei-Honor vonal.
-
rbenjami
kezdő
egy hete rohogok ezen a telefonon. juniusban mikor lehetett kerdezni a Honor termekfeleloseit, erdeklodtem, lesz-e lite verzio a Honor 9-hez hasonloan es ha igen, USB-C vagy micro USB (a 9 lite micro volt ugye) - a szo szerinti valasz az volt, hogy "Egyelőre nem tervezzük a Honor 10-paletta bővítését".
amugy tenyleg elhiszem nekik, hogy akkor ez nem volt tervben, egyszeruen fogtak a Huawei 8X-et es Honor nevvel kiadjak megint. es igen, 2019-ben meg mindig micro USB-vel.
nem is ertem ezt az egesz koncepciot, van egy csucskategorias telefon relative "kompakt" meretben, majd kiadjak a Lite verziot sokkal drabalisabb kiadasban. ertem, hogy ez nem ugyanaz a szisztema, mint Sonyeknal a Compact vonal vagy meg korabban Samsungeknal a Mini verziok, de ettol meg teljesen nevetseges...
-
Tom321
csendes tag
Ezzel el is dőlt, hogy a Huawei (értelmes) telefont nem akar kiadni 6 inch alatt.
Talán még most veszek egy P20-at, vagy Honor 10-et, ha lesz olcsón, aztán 5 év után búcsút intek a Huawei-nek.
Szép volt, jó volt, de ezek a mai Huawei-ek már tényleg túl nagyok..
Írta valaki a Samsung-os hír alatt, hogy 5.5" lesz a compact kategória, a Huawei-nél 6"-nál nem lesz kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Kár, hogy a 8 kameráját "kidobták" és ebbe is ratyi fog kerülni.
-
nembal
újonc
Esetleg a Magic 2 itt is használható verziójára van esély valamikor? Köszi a választ!
-
janeszgol
félisten
Nekem tetszik, bár egy kaptafa, mint ma szinten minden mobil. (Értem ezt kinézetre, a hardverre.)
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
batai15
félisten
Nagyon gáz hogy még 2019 felé haladva usb van egy telefonban. Mert egyébként szimpatikus lenne a készülék.
-
vottokar
senior tag
válasz
mugencivic #8 üzenetére
Miért? Valaki más csinál normális méretűt ami vagy nem full gagyi, vagy nem csillagászati árú....
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
rbenjami
kezdő
nekem ez pusztan kenyelmi es elvi kerdes.
a kenyelmi reszt nezve az en egyeni problemam, hogy a micro USB asszimetrikus es nem szeretem hasznalni - szamomra fizikailag sz*r. az elvi problemam meg az, hogy lathatoan az USB-C iranyba halad az ipar (mit halad, benne van nyakig), igenyes telefont mar szinte csak USB-C-vel adnak ki 1-2 eve, megis idorol idore kihoznak a nagyobb gyartok kozepkategorias telefonokat microval.
gyakran olvasom azt az ervet, hogy az USB-C nem annyira elterjedt es amig otthon a usernek van 5 tartalek micro USB kabele, addig USB-C egy sincs. ezt a sajat szemszogombol eletszerutlennek tartom: ha USB-C telefonom van, akkor a gyari kabel melle rendelek plusz kettot ~3-4K-ert barmilyen webshoprol (egyet a kocsiba, egyet a munkahelyre), a regi microktol pedig megszabadulok. igen, penzkiadas, de egyreszt ha valaki 50K+ osszeget ki tud adni egy telefonra, ne sajnaljon mar 4K-t tartozekokra, masreszt az USB kabeleket nem szokas felevente cserelni, ahogy a telefont, mert kitart 4-5 evig, ha nem kotozomadzagkent hasznalom.
a masik rendre feljovo erv, hogy mert a gyartonak meg mindig dragabb USB-C modult alkalmazni, foleg mert microbol szazezrevel van neki raktaron. megis, abba az iranyba fordult a gyartoi trend, hogy USB-C, minel inkabb ezt alkalmazzak es ezzel parhuzamosan elavul a micro szabvany, annal olcsobban fogja tudni a gyarto is az ujabb technologiat alkalmazni.
es ne felejtseuk el, 11 eve maga az USB vagy a 3.5mm jack meglete is ritkasagszamba ment, aztan a gyartok szepen standardizaltak mintkettot es lam a felhasznalok siman alkalmazkodtak hozza. most sem lenne maskepp, ha a gyartok nem forsziroznak bele a telefonjaikba a raktaron maradt olcso micro modulokat.ami a toltesi es adatatviteli sebesseget illeti, meg mindig a 2.0 a leggyakoribb szabvany, fuggetlenul attol, hogy micro vagy C. nekem tokeletesen eleg mindenre...
-
szkaroly
senior tag
Egyébként a weboldalak össze-vissza írják a specifikációkat. Valahol pl. usb-c csatlakozót írnak (androidauthority, xda), 3000 v 3400-es aksi, BT 4.2 v 5.0. Ki tudja mi lesz a vége.
Poco X3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában ma mutatkozott be a friss alapokon nyugvó, méretes kijelzővel szerelt középkategóriás, de várhatóan Magyarországra is hamarosan befut.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest