Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bee-Beep
tag
Lehet már más is észrevette, de ez biztos?
Méret 143 x 72,2 x 8,8 milliméter
Kijelző átlója 5,5 hüvelyk
Ez a Homtom HT3 mérete, ami 5 hüvelykes. -
TTTotya
senior tag
Egyszer majdcsak rájönnek, hogy azért az sem árt ha egy telefont használni is lehet.... Bár lehet, hogy az az elgondolás, hogy ha nem túl jó az élméy, kevesebb alkalommal nyúl hozzá a júzer és annyival is tovább bírja az akksi

-
Gyula84
veterán
homtom

-
-
Postas99
őstag
Szerintem inkább Von-ton (leves)
Már röhögő görcsöt kapok az egyre sz*rabb név választásoktól.
Qukitel,dugi,vovnyi,elefatazia,bubu stb... A következő modell lehetne Nyominger nevű. -
Krill77
őstag
Es ez az akku valoban ennyi, vagy mint a kinai akkuk kicsit kevesebb? Azert is érdekel részben, mert egy utángyártott akkut akarok venni éppen egy 2 eves teloba.
-
Fejvadi
nagyúr
Beszédes már a cím is.
-
nemszabad
tag
Kövezzetek meg, de nekem ez a hátlap tetszik.
-
-
eustock
tag
Kedves fórumozók!
Köszönjük az eddigi észrevételeket a leadott mintadarabbal kapcsolatosan.
Azonban fontosnak tartjuk elmondani, hogy a tesztben elhangzott 50.000Ft-os ár nem valós, így a teszt végén az összegzés teljesesen értelmét veszti, a készülékhez 34.990Ft-os bruttó árat adtunk meg.
A készüléket nem tervezzük forgalmazni, ezért a cikk módosítását sem kérjük a tesztelőtől.Köszönjük a figyelmet!
EU Stock
-
Nagyon jönnek fel a kínai mobilok. Hogy már egy Doogee-nek is van almárkája...
-
Enci1983
senior tag
Azért a kijelző mérete nem semmi a készülék házhoz viszonyítva.
-
b0bcat
addikt
Nekem gyanús, hogy ez az akku (messze) nem tud 6 Ah-s kapacitást.

Íme az indokaim:
1) Már a (valóban) 4000-es akkuval szerelt készülékek is a 200 grammos súly felé kacsintgatnak.
2) 10 órás kijelzőidőt a 4 Ah-s akkuval szerelt telefonok is tudnak. (De még a 2500-as akkuval szerelt Coolpad Modena is.
)3) Doogee-ék szeretnek kamuzni az akkuról. Például az X6 akkumulátorának valós kapacitása 2500 mAh (saját mérés), szemben az állítólagos 3000-rel.
Arányosan nézve tehát inkább 5 Ah körül lehet az akku valós kapacitása.Az 50 ezres ár egy vicc ezért a készülékért. Valós 6000+ mAh-s akkuval is az lenne.

-
.DLL
veterán
Ehelyett akkor már tényleg inkább Redmi 3... Hasonlóan jó üzemidőt tud, kisebb is, és használhatóbb is.
De tényleg legalább ha értelmes fejlesztéseket tettek volna bele, eggyel jobb SoC, normális kamera, normális kijelző+digitizer... csak a minimum 2016-ban, de még ezt sem hozza. -
törölt tag
Milliószor jobb ár/érték arányban, mint az [Elephone Vowney].
- illetve 
-
HKorn
veterán
Dzsííz, már megint egy kínai fosh, Doogee almárka...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs
üzenetére
Na csak várd meg a LEGO-t, vagy na, a babakismalacrózsaszín Leagoo-t

-
Örni
senior tag
Tuti arra gondoltak, hogy Hometown, de így sikerült leírni

-
szupermacs
veterán
És nem Alice írt erről a gyöngyszemről?

-
lowlight
tag
Úgy kellett ez az "eszköz", mint kutyának a bolha...
Amúgy az X6/X6 Pro kutyával való rokonságot nem említi a cikk, noha külsőben is inkább arra hajaz ez a típus. -
Richie86
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Amúgy Dugi után Homtom, egyik sem túl jó névválasztás"
Ezen jót röhögtem 
De nem hiszem, hogy vágják, hogy valahol a messzi-messzi galaxisban egy parányi 10 milliós ország nyelvén viccesen hangzik a márkájuk
(lehet ők meg mondjuk az Apple-n röhögnek, mert például azt jelenti a nyelvükön, hogy kapd be
) -
atike
nagyúr
Én addig jutottam, hogy a "Doogee almárkája"... Uh. Erős.
Jönne inkább a P9 Lite vagy a Htc 10 teszt...

Ez - látatlanban - kuka.
-
Fitzgerald
veterán
Ezek a kis kínaiak akkorára nőttek, hogy már "almárkájuk" is van?
Amúgy Dugi után Homtom, egyik sem túl jó névválasztás. -
csadi0011
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, ez nekem is tiszta, de hivatalos infót mégsem találok arról, hogy kapcsolatban állnak egymással. Természetesen ez sem zárja ki

De úgy gondoltam említést érdemel, hogy a HOMTOM ezt írta ki a facebook oldalukon. -
batai15
félisten
doodge y100 pro volt nekem cirka 3 hónapig.
pár napja meg adta magát shazam közbe.
A doodge x5 telefonok digitzer hibája, illetve a hot tom fórum olvasgatás után ,én azt mondom kerülje mindenki a dooge / hot tom márkát -
válasz
csadi0011
üzenetére
Pedig megnézve a két cég honlapjának felépítését, a cég központját, de akár csak a logójukat, eléggé levágós, hogy a két cég azonos.

Az meg, hogy azt mondja az egyik, hogy a másik nem tartozik hozzájuk...
Én anno az eBay-nek írtam az akkor induló magyar eBay aloldal miatt, hogy nem-e fake. Mire válaszoltak, hogy igen, jól látom, az oldal kamu. Visszanéztem pár nap múlva, mire kiderült, hogy rosszul tudta, mert az a magyar aloldal.
-
nightshadow
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Egyébként ha ez valójában egy Doogee akkor a Doogee X6 Pro ugyanez a teló, csak az akksija kisebb, az ára pedig 30k: [link]
-
kelly416
veterán
Nem azért, de a Sony z1c-m annak idején, de most a z2 is simán tud 10%-ot egy nap alatt minimális használattal, ha nem ragad be a Google Backup, ami meg ugye nem a készülék hibája. De a Moto G is tudta ezt, a Razr I is nagyjából, a Flex 2 is 10% körül vitt egy napot, és mindegyikkel telefonáltam legalább egy keveset, meg párszor megnéztem az órát, nem csak a polcon csücsült ezen időszakban. Ez nem egy olyan jó készenléti fogyasztás.
A többiről meg csak annyit, hogy ilyen telefonok után, amiket fent írtam, biztos nem vállalnám be még akkor sem, ha egy hétig simán kibírja töltő nélkül.
-
Hallosz
senior tag
Meglátásom szerint, teszt leírásnak elég lenne ennyi: A készülék azon szint alatt van, amelyhez a Mobilarána, nem adja a nevét.
-
csadi0011
őstag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Bocs, valóban nem említik abban a posztban. Rosszat linkeltem.
Ebben említették: [link]
"And our brand name is HOMTOM, we have no relationship with doogee, it is not possible if we sell products on a website with doogee name on it." -
Balint1408
aktív tag
Ez valami...... nem találok szavakat.
És az a kamera.....

-
judas13
veterán
A végleges verziójú Thor sem nagyon akar felbukkanni tesztelésre - pedig már mondhatni "évek" óta be van ígérve. Persze nem a tesztelők tehetnek erről, csak bizonyos second brandak nagy hanggal megpróbálnak berobbanni mások nyomdokaiba lépve a piacra, aztán vagy nem lesz belőlük semmi, vagy csak a jól ismert ipari hulladékok kategóriáját bővítik tovább, mint pld ez is itt.
De legalább ócó.....és vám színc meg iletík színc....
-
scyllarus
veterán
Egy ideje már nézegettem, az akku és a mérete vonzóvá tették. Kamera és hangszóró engem nem érdekel, de az érintés hiányosságai hazavágják. Újabb példa, hogy nem szabad csak a specifikáció alapján dönteni

-
a510
aktív tag
- Milyen ez a Homtom???
- Nemtom.(bocs)
-
xmaas
őstag
Mindenre alkalmas rossz minosegben, gyenge teljesitmenyel ,de legalabb nagy az akkumulator
-
csadi0011
őstag
A Homtom elvileg nem Doogee.
Fb: [link] -
hitvanyalak
senior tag
Ismert márkák farvizében evező, kínai márkák farvizében evező telefonnak a saját farvizében evező almárkája... biztos megvenném.
ÉS igen a Xiaomi, Meizu stb felfutottak, és elismerem őket, de az innováció, meg a rengeteg kutatás-fejlesztés nem tőlük indult el. Ezért írtam, hogy kezdetben ők is farvízben eveztek. -
F.B.I.
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
Ennyiért viszont már korrekt ajánlat.
-
Richie86
senior tag
Szvsz akkor az ember már inkább rádob 10-15 ezret és megveszi a Xiaomi Redmi Note 3-at. Igaz, abban "csak" 4000-es akksi van, de minden másban fényévekkel jobb mint ez. 50-ért tuti nem ajánlható senkinek.
-
Örni
senior tag
Ez a Doogee már akkora brand lett, hogy almárkája is van?

-
nightshadow
veterán
EU warehouseból rendelve 36k [link]
-
Obyboy
addikt
Szerintem rossz oldalról közelítettük a dolgot. Ez nem egy sok kompromisszumra kényszerítő telefon hanem egy SmartPowerBank.

-
hemaka
nagyúr
Almárkák de minek? Így is van már annyi belőlük,,,
-
darvinya
titán
Valencia 2 Pro sokkal jobb, mint ez X5Pro keresztezve V2Pro-val nagyobb kijelzőn.
-
rdt89
addikt
Jó-jó telefon, de az esetek 90%-ában miért a gyenge, szinte alap funkciókra használható telefonok kapják a brutál akkumulátort? Ezért a pénzért ha még belefért volna a Helio X10, mindjárt nem lenne ennyire ellenszenves készülék, a minősíthetetlen kamera ellenére se. Így viszont csak egy tucat telefon, és ha már akkumulátor akkor Oukitel 10000.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
razorka777
veterán
Csak az akkumulátor a pozitívum, örvendetes, hogy nem kell azon aggódni, lemerül estére, vagy nem.
A kamera meg....... -
Shyciii
veterán
Semmi értelme egy ilyen telefonnak. Hiába lehetne szinte üzemidő bajnok, ha a telefon használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arányosan nézve tehát inkább 5 Ah körül lehet az akku valós kapacitása.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)