- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pit stop #211 üzenetére
Nem tudom, hogy eredendően mekkora kereslet volt rájuk, de pl engem is konkrétan le akart beszélni a telekomos értékesítő a bb-ről. Vegyek mást, ez nem valami elterjedt, elég ritka. Mondtam neki, hogy köszönöm, én tudom hogy mit veszek, utána nem firtatta tovább.
Csak azt sajnálom, hogy ha engem, mint direkt ilyet venni szándékozó ügyfelet megpróbáltak lebeszélni, akkor az azt is jelenti, hogy ha bemegy valaki, hogy kellene egy mobil erre meg erre, akkor ajánlani tuti nem fogják őket, teljesen biztos vagyok benne.
-
törölt tag
válasz
pit stop #211 üzenetére
Persze, kellett a hely a Nokia -nak.
Ez most vicc nélkül. Amikor elkezdte gyártani a Nokia a nagyjából hasonló elrendezésű, gombsoros mobiljait, akkor szivárogtak ki a kínálatból. Persze azt senki nem magyarázta el az embereknek, hogy ettől még nem lesz olyan, mint a BB.
Én emlékszem rá, amikor valaki direkt ezért villogott Nokia mobilokkal.
Ez több márkánál is így van, lefogadom, hogy a Mate 7 esetében is így lesz, hogy be lesz várva a preferált márka konkurens terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest