Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, alapvetően én ezt a témát nem is hoztam volna fel, az árak kapcsán írtam a rendelésről nem.
De javaslom inkább neked, hogy kanyarodj be a Külföldi rendelés topicba vagy az AliExpressesbe és szerezz előbb infót. ( Nem találkoztam ott a kevéssel, ezert is mondtam)
Mint már írtam, EU tagállamokból érkező csomagról beszélünk, ezt gondolom érted....De ez tényleg off, lezárhatjuk szerintem. Van topicja
-
LouiS22
veterán
Javaslom, hogy olvass sajtót, vagy akár itt a vonatkozó fórumokoba és magad is látni fogod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az EU tagállamból rendelt cucc úgy érkezik meg, ahogy te szeretnéd (azaz nem kap itthon áfát és vámot bónuszba).
A lényeg az, hogy a bolt, ahonnan rendeled, milyen állampolgárságú ember üzemeltetése alatt áll. Ő pedig kínai lesz. Idővel biztosan meg fogják oldani ezt is, de jelen pillanatban finoman szólva is káosz van ezen a téren és ebben az sem segít, hogy a NAV sem fogalmaz (mikor tette?) egyértelműen.
-
-
-
LouiS22
veterán
Teljesen offtopic, de erősen lebeszélnélek Aliexpress telefonrendelésről. Az EU "lerakat" üzemeltetője is kínai, azaz az áfát még akkor is számold hozzá (de ezt majd megteszi a NAV helyetted beérkezéskor), ha azt írják, hogy ez már áfás ár és don't worry. Illetve 150 euro felett már vámot is fizetsz, nemcsak az áfát. Egyszóval ha mégis belevágsz, alaposan levelezd le az eladóval, hogy ki és milyen módon szállítja neked házhoz a küldeményt, ellenkező esetben kellemetlen és súlyos 10 ezrekbe kerülő meglepetésben lehet részed. Sovány vigasz, hogy ha valóban kétszer számolták fel az áfát, akkor azt sok levelezés és 120 nap után a NAV majd visszautalhatja neked.
-
-
-
-
Segal
veterán
-
K82
őstag
válasz
Donki Hóte #22 üzenetére
Elvileg tudja az 5G-t is ha a megfelelő modem van mellette. Nekem 5G nélkül is bőven jó lenne, jelen pillanatban a 4G sebessége is több mint elég.
-
-
Zsoleszhun
addikt
Mix 4 starts at CNY 4,999 ($770) and goes up to CNY 6,299 ($970) for the 12/512GB model.
-
K82
őstag
válasz
Donki Hóte #19 üzenetére
Igen, pont jókor kaptam el a live stream-et már ami a MiPad 5 Pro-t illeti.
A sima 5-ös árait pont nem láttam, de ott is meglesz a 120 Hz-es kijelző csak SD870 helyett SD860-nal.Szerk.: a Samsung felkötheti a gatyáját ha idehaza is kaphatóak lesznek. A Tab S7FE 250e Ft-os ára nevetséges, főleg a hw-hez képest.
-
-
elmo
aktív tag
"50 wattos vezetékmentes gyorstöltéssel"
"80 wattos töltőpaddal"Ha 50-et tud felvenni vezetékmentes töltésen, akkor hogy töltődik gyorsabban 80-as paddal? Azon is max 50-et tud felvenni, nem? Vagy bukok fizikából?
-
válasz
Black&White #14 üzenetére
3D lekerekítésű a kijelző üvege?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #14 üzenetére
Tetszik, olyan mint egy S20Ultra 😊
-
Mind a kettőt nagyon várom .
-
janes1976
őstag
A proci snapi 888+ lesz, nem tudom miért a simát írtátok.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Lesz mivel eladni a MIX 4s-t is
-
-
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
Hogy még többet fogyasszon?
-
Nem 888+ proci volt eddig minden beharangozóban? Csúcstelefonba csúcsproci dukál, különösen, hogy a konkurensek sorban jelentik be a 888+ procival szerelt telefonjaikat
-
yeppy83
csendes tag
Hát elmúltak a 200k alatti csúcstelefonok ideje...
Még ha várok fél évet se fogom tudni megvenni 200k-ért... -
zambozoli
aktív tag
Még egy péklapát! Lassan nem kell tepsit venni a sütőbe mert ezekről már a tészta sem folyik le!
Ebből lehetene egy collal kisebb is, az lenne a jó méret nekem. -
LouiS22
veterán
válasz
Zsoleszhun #3 üzenetére
És lesz vagy 400 ezer forint
-
Zsoleszhun
addikt
Bízom benne, hogy nem a mi 11 ultra kameraszige az új irány
-
bollokcs80
Korrektor
MiPad nagyon várós, remélem jön ide is (értelmes áron).
-
Van még egy harmadik teaser is.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Addig is itt van két új, hivatalos előzetes és a teljes specifikáció.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest