Holnap délután mutatkozik be a Mi Mix 4 és a Mi Pad 5 széria

Addig is itt van két új, hivatalos előzetes és a teljes specifikáció.

Hirdetés

Nagy várakozásokkal nézünk a holnapi bemutató elé, ahol az új Mi Pad 5 széria mellett a Mi Mix 4 képességeire is fény derül. Addig érdemes átböngészni a hivatalos PPt-ből kiszivárgott specifikációt és megtekinteni a hivatalos előzeteseket, amelyek most a kijelzőbe rejtett kamerát hangsúlyozzák, ami elvileg 16 megapixel felbontású quad-Bayer szenzor lesz, 400 ppi képpontsűrűséggel a szenzor előtt.

A 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású, Gorilla Glass Victusszal védett AMOLED panel HDR10+ támogatással, Dolby Vision technológiával és True Tone kalibrációval várható, a képfrissítésről viszont egyelőre nem tudunk semmit, de az aktuális iparági maximum környékére tippeljük.

A hardver evidens, Snapdragon 888 LPDD5 rendszermemóriával és UFS 3.1-es szabványú belső tárhellyel, a hűtőrendszer pedig grafén és grafit elemekből épül fel, előbbi többek között a kereten is végigfut. Számokban kifejezve így néz ki: 1206 mm2 hűtőfelület, 3D grafén lap, 4937 mm2, grafénnal kombinált középkeret, 5150 mm2 grafénréteg, de a pontos kialakítással ugyanakkor érdemes megvárni a hivatalos bemutató.

[+]

162,65 x 75,35 x 8,02 milliméteres, 225 grammos házba 4500 mAh-s akku fér 120 wattos vezetékes és 50 wattos vezetékmentes gyorstöltéssel, ami kábelen 21 perces teljes töltési időt jelent, töltőpadon pedig 45 percet, amit 80 wattos töltőpaddal 28 percre lehet csökkenteni.

A tok alapján nem valószínű, hogy lesz hátlapi kijelző.
A tok alapján nem valószínű, hogy lesz hátlapi kijelző.

A hátlapon nem biztos, hogy lesz másodlagos kijelző, 108 megapixeles optikailag stabilizált főkamera viszont igen, amit elvileg egy szabadformájú, 13 megapixeles ultraszéles és egy 8 megapixeles, periszkópos egység kísér OIS-szel és 5x optikai zoommal. Az adatkapcsolati lehetőségeket nem részletezte a forrás, a hangszórókról viszont tesznek említést. A Hi-Res Audio minősítésű sztereó rendszert a Harman Kardon hangolja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés