- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Van azért egész tisztességes tapasztalatom hangkeltőkkel, nagyon sok dolog befolyásolja a megítélést. Nekem pont a hangerő nem szempont, és nem szoktam jobbnak mondani valamit, mert hangosabb, a hangulat, egészségi állapot, környezet meg sok más viszont tényleg lényeges. Meg az ízlés is.
Nem baj, ha te paraméterek alapján válogatsz persze. A mostani hangfalaimról például a membrán méretén kívül nem tudok semmit az adatlapról és nem is különösebben érdekel. Hallottam őket, nagyon szép hangjuk van, ennyi bőven elég.
Technikai szempontból nem mérőműszer a fülem, ízlés szempontból viszont igen, és ez utóbbi a lényeg. -
törölt tag
Persze, csak engem nem érdekel az, hogy objektíven, technológiailag melyik a jobb/modernebb, ha rosszabbnak hallom valamiért.
"az ember amit hangosabbnak hall, azt alapból jobbnak is minősíti"
Szerintem ez nem így van (illetve egy elég nagy általánosítás), de eleve nem hagyom, hogy más állítgassa a hangerőt, ha kipróbálok valamit. Amúgy is az itthoni hangfalaknál mindig akkor jövök rá újra és újra, hogy mennyire imádom őket, amikor este alacsony hangerőn hallgatom őket, és egyszer csak feltűnik, hogy mennyire szépen duruzsol a basszus, pedig nem érezni, hogy belengetné a szobát, de mégis átadja a megfelelő mennyiségben és minőségben. Biztos erre is van valami mérőszám. -
opr
nagyúr
Pedig hangfalaknal amugy igaz amit mondanak, kb semmit nem mond el a hangminosegrol a specifikacio, plane miota a kinaiak elkezdtek fossal elarasztani a piacot, ami papiron 1hz-40khz tartomanyban mukodik, 600W-al, a valosagban meg egy konzumer laptop szebben szol.
Ettol fuggetlenul is amugy egyetertek a Te allaspontoddal is, muszaki dolognal a muszaki specifikacio igenis legyen megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest