Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó volt elolvasni. Tetszett.
-
Vakegérke
félisten
Tetszett, és pont.
-
-
"Nincsen Oszama. Nem is volt soha!"
ez.... 0911-re, abszolút ideillő és igaz
és ami még nagyon tetszett: Én mindig tudom, hogy hol vagyok. Most éppen pont itt. Csak néha nem tudom, hogy a már megszokott helyeim hozzám képest merre vannak
.
Sidaries: kissé félreértelmezhető Bitboys mondata... nem úgy kell értelmezni, hogy a Hold időnként közelebb van a Marshoz mint a Földhöz, hanem a Hold néha közelebb van a Marshoz mint a Föld a Marshoz (időnként kisebb a Hold-Mars táv, mint a Föld-Mars táv)
bár azt nem tudom, hogy ennek mi köze a szélhez -
Pukkancs
aktív tag
Nem is tudtam, hogy a marson fúj a szél. Amúgy a holdon fúj?
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
A Gyűrűk Urát és Oszama bin Ladent pedig szerintem mindenki ismeri.
Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett, akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy sokszor nem korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van. Az írás célja elsősorban a szórakoztatás és néha az elgondolkodtatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- iPhone topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest