Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Schuler888 #68 üzenetére
Én régóta mondom, hogy nem kéne elájulni a snapitől, nem ma derültek ki az első biztinsági rések. Intelben nincs ennyi. De boldog-boldogtalan veszi, és még büszke is, hogy azt használja, ennyire érdekli az embereket személyiségük védelme, de ha a bicajt ellopják, máris hőzöngenek.
-
moleculez
veterán
válasz
Schuler888 #75 üzenetére
konkrétan most hallok róla először
, pedig nem tegnap kezdtem
Őszintén, drukkolok ennek a cuccnak. Ezt is el tudom képzelni egyedi céges firmwarerel , hogy csak munkára/spéci appok futtására legyen alkalmas (mint egy Zebra PDA), csakúgy mint a Chromebookokat. -
moleculez
veterán
válasz
Schuler888 #71 üzenetére
Szerintem ezzel tisztában vannak. Igazából a legtöbb app minimum annyit tud, hogy egy kijelzőn fut. Gondolom kiadnak valamiféle SDK-t ha ha valaki olthatatlan vágyat érez a portolásra, de nem hiszem, hogy sok helyen vesződnének ezzel a marginális "piaccal."
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Szerintem nincs az a pénz. Kinyitod, bumm és le is merült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest