- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
azt használom... beállítottam a progi tulajdonságaiban. mindent kikapcsol amit jelöltem, de nem indít... saját magát sem. 2-3 naponta restart, így 4-8 MB plussz ram is összejön, attól függően mennyit nyomkodtam előtte. Mondjuk én teló ki/be kapcsolással restartoltam, nem a jbak restartal... most kipróbáltam, azzal sem indít semmit
Barthezz írtam ám a BT netre! Ha lesz időd kísérletezz
-
ViZion
félisten
válasz
Quasi_modo #32 üzenetére
amit néztem anno ott azt írták hackeltre lehet csak. Nem is törtem magam, bevallom.
Sok időt nem szánok a testreszabásra, GDesk, Widgetizer, Smartmenu: ezekkel elvoltam, mára "lecsengett" az átszabás-láz, marad a gyári névjegysáv, nUnlockot most ajánlották, az jó, meg a jbaktaskman.
Apropó, itt is megkérdezem: hogyan lehet egy progit beállítani, h induláskor a telefon futtassa? -
ViZion
félisten
igaz, én is leszedtem gdesket, SPB-t nem próbáltam, mert nem hackelt a telóm.
Widgetizer van fent, de végül minden kézre áll, csak egy-két pöttyintéssel több esetleg...
Várjuk ki a végét (már nem úgy, hanem a fejlesztésnek a végét ), remélem érdemes lesz!
-
ViZion
félisten
Ha gyors, takarékos lesz (akku, ram, stb.), akkor pont mindegy hogyan néz ki, mert az userek eddig is csináltak jó progikat, ami az egészet cserélte.
S60v5 telóm van, elégedett vagyok, eddig 99%-ban kis fórumozással mindent a kedvemre tudtam alakítani. Ez ne változzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest