- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
nagyon király lesz!!!
-
szilva01
őstag
Eddig a blood money a kedvencem, de a videó alapján lehet meg fog változni
-
BMWFan
senior tag
Jónak tűnik. Várom.
-
törölt tag
hasonlóban remélkedek
egy splinter cell, vagy bo2-ben azt mondom hogy ezek nem zavaróak, fejlett technika meg jövőben játszódó dolgoknál beleférhet, de ennek köze nincs ehhez. az is tény hogy az alkalmi játékosok adják a bevétel jelentős részét, viszont ez akkor is fájna
-
Peetee(tm)
aktív tag
Csak tényleg nem legyen már olyan mintha minden le lenne öntve olajjal, mert az kiábrándító, főleg ha egy fény miatt megvakít és nem látsz semmit.
Egyébként a többi így rendben van. -
ASTON117
tag
Én főleg a blood moneyval játszottam ott a nehézség fokozásával szűntek meg a segítségek(térképen jelölt személyek=ez egyenlő a falon átlátással, tippek stb), szerintem itt is így lesz. Remélem lesz valami custom difficulty amibe beállíthatom szórakozáshoz a normál ai-t és kikapcsolhatom az ilyesfajta segítséget.
-
samfishR
senior tag
fúú nagyon várom már... a blood moneyt is annyiszor végigvittem, annyit funoltam vele, ezzel sem lesz másképp sztem
blackrulz: igen, egy másik videóban láttam, hogy van olyan mód is benne h minden tooltip, segítség kikapcsolható lesz.
-
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #1 üzenetére
akciósodni nem akciósodott szerintem sem, viszont ez a falon átlátás, meg látja merre megy majd az őr, a földön egy kis csillogó úttal... gondolom az azért kapcsolható lesz.
-
wolfman
veterán
válasz
Peetee(tm) #3 üzenetére
Pedig próbáld ki mindet, elég sokat hagytál ki.
Nekem annyi nem tetszik ebben a részben, hogy minden felület csillog mintha olajos lenne. Nagyon fura. Amúgy okés.
-
Peetee(tm)
aktív tag
Sohasem fogott meg a játék, de szerintem ezt a rész kipróbálom. Remélem majd le fog kötni.
-
Xelloss
tag
Nagyon ötletes és szerintem rendben lesz. Már nagyon várom. Tetszik ez az online mód,pedig nem szokott annyira más játékoknál.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom...most nem néztem végig a 18 percet, de egy jó 4-5 perc után azt mondom, hogy hozza a régi játékok hangulatát. Megmaradt az átöltözés, a lopakodás, a tárgydobálás...stb. Nem járt úgy, mint a SC széria. Sokan mondták, hogy "akciósodott", de nem tűnt annak. Egyelőre nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged