- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Amikor elolvastam a hírt döbbentem tapasztaltam, hogy nem jövök rá, hogy mi ebben az újdonság, de örömmel olvasom, hogy ti sem. Vannak érdekes ötletek, hogy hogyan lehet népszerűsíteni egy-egy dolgot, terméket, szolgáltaltatót, de régen olvastam már ekkora hülyeséget és szerintem ebben sokan egyetértünk, tegye fele a kezét aki nem ért velem egyet.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
nincs hát.. az is csak etetés.. jó most lejön az oldal, de hogy jön le.. szánalmas. Jó tudom, hogy nem lehet jobban akkora kijelzőn megoldani, és valamit meg kell tenni a felhasználókért... Opera mininek talán annyi értelme van, hogy aminek nincs wapos része azt nehezen meglehet azért neten is nézni. De könyörgök .. az N70-em csiga lassa jeleníti meg a képes kacatos oldalakat, pedig 220-as proci van benne.. akkor egy 6610 mondjuk mit kezdene vele!? Szóval T elmehetne nyaralni... de a mostani 5letei szánalmasok...
Digital: 9500-ra nem is kell Opera Mini! Azon van rendes böngésző, és TELJESEN úgy jeleníti meg az oldalakat ahogy azt a PC látodHihetetlen de ez van. A P910i-ket nem ismerem.. eddig egyszer fogtam kezembe P800-ast akkor se nagyon volt esélyem használni.
[Szerkesztve] -
(An)Dante
őstag
Nekem a T dolgai mindig is túlkomplikáltak voltak. Az Opera Mini szerintem bőven elegendő, ha valaki kis mréetű kijelzőn akar ''netezni''.. természtesen egy csomó odlalt nem tudsz rendesen használni. Nyilván a Java és Flash alapú oldalak eleve kiesnek, de még az ''inetraktív'' JavaScript-es lapok sem működnek, hiszen az Opera Mini a telefonon nem képes java scripteket végrehatani..
-
-
Digital
addikt
Nem tudom hogyan nézne ki egy weboldal pölö 208*208-as kijelzőn
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
De tudomásom szerint pl az E60-61 ben is van internetböngésző, amivel lehet teljesen jól böngészni a weboldalakat is.
-
-
GodHeart
senior tag
Ez meg mi a suxxx már megin a nagy T-onlájntól!?
Érdekes módon pannonos telefonommal eddig is bármely web oldalt mobiltelefonra optimalizált változatban megtudtam nézni. Ugyanis az Opera böngészű az N70-emen ezt szólgálja. De jobbat mondok.. 9500-val már 1 éve tudok net oldalakat nézegetni, és ez olyan extra szolgáltatás lenne!? Elmehetnek a sunyiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest