- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Amikor elolvastam a hírt döbbentem tapasztaltam, hogy nem jövök rá, hogy mi ebben az újdonság, de örömmel olvasom, hogy ti sem. Vannak érdekes ötletek, hogy hogyan lehet népszerűsíteni egy-egy dolgot, terméket, szolgáltaltatót, de régen olvastam már ekkora hülyeséget és szerintem ebben sokan egyetértünk, tegye fele a kezét aki nem ért velem egyet.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
nincs hát.. az is csak etetés.. jó most lejön az oldal, de hogy jön le.. szánalmas. Jó tudom, hogy nem lehet jobban akkora kijelzőn megoldani, és valamit meg kell tenni a felhasználókért... Opera mininek talán annyi értelme van, hogy aminek nincs wapos része azt nehezen meglehet azért neten is nézni. De könyörgök .. az N70-em csiga lassa jeleníti meg a képes kacatos oldalakat, pedig 220-as proci van benne.. akkor egy 6610 mondjuk mit kezdene vele!? Szóval T elmehetne nyaralni... de a mostani 5letei szánalmasok...
Digital: 9500-ra nem is kell Opera Mini! Azon van rendes böngésző, és TELJESEN úgy jeleníti meg az oldalakat ahogy azt a PC látodHihetetlen de ez van. A P910i-ket nem ismerem.. eddig egyszer fogtam kezembe P800-ast akkor se nagyon volt esélyem használni.
[Szerkesztve] -
(An)Dante
őstag
Nekem a T dolgai mindig is túlkomplikáltak voltak. Az Opera Mini szerintem bőven elegendő, ha valaki kis mréetű kijelzőn akar ''netezni''.. természtesen egy csomó odlalt nem tudsz rendesen használni. Nyilván a Java és Flash alapú oldalak eleve kiesnek, de még az ''inetraktív'' JavaScript-es lapok sem működnek, hiszen az Opera Mini a telefonon nem képes java scripteket végrehatani..
-
-
Digital
addikt
Nem tudom hogyan nézne ki egy weboldal pölö 208*208-as kijelzőn
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
De tudomásom szerint pl az E60-61 ben is van internetböngésző, amivel lehet teljesen jól böngészni a weboldalakat is.
-
-
GodHeart
senior tag
Ez meg mi a suxxx már megin a nagy T-onlájntól!?
Érdekes módon pannonos telefonommal eddig is bármely web oldalt mobiltelefonra optimalizált változatban megtudtam nézni. Ugyanis az Opera böngészű az N70-emen ezt szólgálja. De jobbat mondok.. 9500-val már 1 éve tudok net oldalakat nézegetni, és ez olyan extra szolgáltatás lenne!? Elmehetnek a sunyiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest