Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Amikor elolvastam a hírt döbbentem tapasztaltam, hogy nem jövök rá, hogy mi ebben az újdonság, de örömmel olvasom, hogy ti sem. Vannak érdekes ötletek, hogy hogyan lehet népszerűsíteni egy-egy dolgot, terméket, szolgáltaltatót, de régen olvastam már ekkora hülyeséget és szerintem ebben sokan egyetértünk, tegye fele a kezét aki nem ért velem egyet.

[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nincs hát.. az is csak etetés.. jó most lejön az oldal, de hogy jön le.. szánalmas. Jó tudom, hogy nem lehet jobban akkora kijelzőn megoldani, és valamit meg kell tenni a felhasználókért... Opera mininek talán annyi értelme van, hogy aminek nincs wapos része azt nehezen meglehet azért neten is nézni. De könyörgök .. az N70-em csiga lassa jeleníti meg a képes kacatos oldalakat, pedig 220-as proci van benne.. akkor egy 6610 mondjuk mit kezdene vele!? Szóval T elmehetne nyaralni... de a mostani 5letei szánalmasok...

Digital: 9500-ra nem is kell Opera Mini! Azon van rendes böngésző, és TELJESEN úgy jeleníti meg az oldalakat ahogy azt a PC látod
Hihetetlen de ez van. A P910i-ket nem ismerem.. eddig egyszer fogtam kezembe P800-ast akkor se nagyon volt esélyem használni.
[Szerkesztve] -
(An)Dante
őstag
Nekem a T dolgai mindig is túlkomplikáltak voltak. Az Opera Mini szerintem bőven elegendő, ha valaki kis mréetű kijelzőn akar ''netezni''.. természtesen egy csomó odlalt nem tudsz rendesen használni. Nyilván a Java és Flash alapú oldalak eleve kiesnek, de még az ''inetraktív'' JavaScript-es lapok sem működnek, hiszen az Opera Mini a telefonon nem képes java scripteket végrehatani..
-
-
Digital
addikt
Nem tudom hogyan nézne ki egy weboldal pölö 208*208-as kijelzőn

[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De tudomásom szerint pl az E60-61 ben is van internetböngésző, amivel lehet teljesen jól böngészni a weboldalakat is.
-
-
GodHeart
senior tag
Ez meg mi a suxxx már megin a nagy T-onlájntól!?
Érdekes módon pannonos telefonommal eddig is bármely web oldalt mobiltelefonra optimalizált változatban megtudtam nézni. Ugyanis az Opera böngészű az N70-emen ezt szólgálja. De jobbat mondok.. 9500-val már 1 éve tudok net oldalakat nézegetni, és ez olyan extra szolgáltatás lenne!? Elmehetnek a sunyiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest