- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Ahogy en ertelmezem 2 modon lehet lopni a biteket:
1. A negyzetreemelest masik koddal oldja meg ez a proggy, mint a szorzast, mert az picit gyorsabb. A mas kod mas cache hozzaferest eredmenyez - ezt lehet detektalni. Megoldas: a pici sebessegkulonbseget bealdozod, es ugyanazzal a koddal emelsz negyzetre (onmagaval szorzol), mint szorzol.
2. A szorzashoz hasznalt egyutthatok egy tablazatban vannak, es hogy melyiket olvassa ki a proggy azt lehet detektalni. Ez azert van, mert az A es B egyutthato bytejai igy vannak a memoriaban: A1, A2, A3, ... B1, B2, B3. Szal ha kiolvasod A-t, akkor a cache hasznalatbol tisztan latszik, hogy honnan olvastad ki. Megoldas: a byteokat ugy kell a memoriaban tartani: A1, B1, C1, D1, ... A2, B2, C2 stb. Igy megintcsak lassabb a kod, de A kiolvasasa ugyanazokat a cacheline elereseket jelenti, mint B kiolvasasa (illetve C, D stb), szal nem tudod megmondani, hogy melyik volt amit olvasott a proggy.
En ennyit olvastam ki a pdf-bol, ezekre a fenti megoldasok szerintem mukodnek. Hogy lehet meg mashogy megszerezni a kulcs bajtjait? Szerintem csak igy, de lehet, hogy kihagytam valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmgyűjtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Civilization V
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 24 hó jótállás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő