Aktív témák
-
Thom!
veterán
23.11 én is föl raktam, de miutána windowsba érek csíkos kép stb.. fogad.
-
Thom!
veterán
Nem megy semmi 640×480×16 se a monitort nem találja a 27.42!Mért van ez 21.83-nál nagyobbat nem tudok felrakni.(Gf2MX)(viakt133)
-
Thom!
veterán
Akkor vmi tanács. Ezek driverek nem jók Me alatta vagy mi.GF2MX
-
Thom!
veterán
Acorp 7KTA Duron 750 felraktam az új detonátort és 640×480 stb... fogadott
(ezt nem értettem) a másik, hogy úgyanez fogadott mikor a korábbi 21.83-ast visszaraktam. Végül, hogy 21.83-nál nagyobb verziószámú drivert nem tudok fölrakni. Aztán ráhagytam és Ghost.
De XP alatt megy minden. Azért nem használok Xp, mert letöltéssebesség nagyon lecsökken.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest