- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm.. Pofás kis darab az áráról lehet valamit tudni?
-
REDeath
őstag
Hát a Crative-ra egy rossz szót se mondok, nekem is Zen Nano-m van, csak ugy egyáltalán, az összes ilyen kis izé nemtom mire jó... az a cincógás roszbb mintha semmit se hallgatnék, és ezt értem az iPod szar hasonló próbálozásaira...
-
hummerdikk
őstag
Nagyon szepek es kis divatosak is!
Egyebkent beszallva ebbe a teljesitmeny vitaba:
Egy ilyen kis cuccnal utazas kozben nem arra mesz ra h orditson meg audiophill minoseget adjon. Ha meg ezt akarod akkor csinalsz hazilag egy laposelemrol mukodo kis erositot.
BlackWoOd: Biciklizes kozbe nem is lenne olyan rossz, hallod a zenet is meg a kocsikat is es nem utnek el legalabb
[Szerkesztve] -
Misi 007
őstag
Szerintem nagyon mutatós darab.
És az árra se nagyon ütős! -
csudri
őstag
Anno két halálgagyi autóhangszórót nyomtam rá egy jack-re, bele a walkman-be és az erdei táborban elvoltunk vele, mint a befőtt. Igaz nem volt egy hi-tech, de legalább szólt.
Mondjuk ott volt a walkmanben két erős ceruza elem, úgyhogy nem hiányzott a kraft. Viszont ha ezt valaki ráköti az AAA elemmel működő mp3playára, akkor én sem tudom mennyi hang jöhet ki belőle.
-
macilaci78
nagyúr
Ötletes, de kötve hinném, hogy alternatíva lehet a notim beépített hangszóróival szemben.
-
orbano
félisten
az a baj, hogy az energiamegmaradásra vonatkozó törvények ellen nem tehet a creative sem
az a teljesítmény ami kijön a lejátszók jack aljzatán, limitált. bizonyos hangnyomás létrehozásához kell egy bizonyos mennyiségű elekromos energia. sajnos ilyen energiából nem jön sok azon a dróton
persze ettől még szólhat tisztán, de erős mélyhangokra és elmebeteg hangerőre ne számíts, max magasabb frekiken... -
REDeath
őstag
És ez hogyan szól? hangos? mélyhangok? vagy csak cinceg? mert akkor tok hulyeség....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest