- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Jól néz ki csak az ára.... Sajnos most nagyon drága amikor meg már mindenkinek elérhető lesz akkor ''meg'' már nem lesz akkora durranás.
-
Kronk
őstag
Már előrendelhető itthon, de horror ára van, és még mindig nem lehet tudni mi van benne
-
Peet210
őstag
Ezt a kérdésed inkább itt [link]
Nem néznek ki rosszul. A P550 a P350-eshez képest ad jónéhány többletet.
Vajon itt mennyi lesz a különbség, mert hát egy mai gépbe elvárható egy BT és talán egy WiFi. A nagyobbikban biztos benne lesz de a kisebbikben vajon...
Nos kíváncsan várom a részleteket (és az árakat). -
apácska
csendes tag
Helló mindenkinek! Segítséget kérnék. Nemtudom van e valkinek tapasztalata, az E TEN GLOFIISH M700, és az E TEN X500as pda telefonokról. Mostanában szeretnék beruházni valamelyikre,és bizonytalan vagyok.
Az m700as jobbnak tünik, csak nem tudom, hogy a kitolhato billentyüzet mennyire tartós. Más hasonlo telefon volt a kezemben , és azon elég ratyinak tünt.
Van valakinek m700 as-a és van negativ tapasztalata? Ha valaki tudna nekem valami biztosat, okosat,mondani,azt nagyon megköszönném. Az áruk változó,és nem sok a különbség a két teló között. Még egyszer köszönöm.
-
Kronk
őstag
Ez lesz életem első pda-ja
-
Versus
senior tag
Egyszerűen szép.
-
Godfather
aktív tag
Viszont így elsőre jól néz ki nagyon.
Ha nem lesz rosszabb, mint a p350-p550, akkor szerintem a következő pda-m ilyen lesz.
Ha lesz. -
Integra
titán
a telefont kihagyták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged