- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
válasz
Jim Tonic #14 üzenetére
hátnemtom, ez azért elég jelentős bug ahhoz, hogy zengjen tőle az internet, de mivel a fele csinálja csak, gondolom nem üzemszerű működés, azaz lehet típushiba, vagy egy elcseszett szoftver, ami néha egy ''primitív'' telefonnál is előfordul.
mindenesetre remélem, hogy az enyém a problémamentesebb feléből kerül ki... -
X-COM
nagyúr
válasz
Jim Tonic #10 üzenetére
látod én meg nem vagyok batman és nem hordok pda-t meg mobilt magamnál, mert tök feleslegesnek tartom, folyamatos fagyásról most olvastam először, idáig csak jókat hallottam róla. igazából nem tartok attól, hogy használhatatlan lesz, ezek a méretek nekem bőven jók, nemtom, valami élien lehetek de mindig jól boldogulok a mütyürökkel.
amúgy már megrendeltem, szal effektíve tökmindegy.
sdio bőven elég, csak wifi kell bele (számomra ez az 1negatívum, hogy nem integrált), meg esetleg majd gps, azmeg blútrutty, csók.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
mit kell ezen veszekedni? neked elég, neki nem.
nekem is egyre inkább kevesebb egy normál telefon, ezért veszek egy imate jam-et (vagy xda compact, htc magician ki hogy híja), aminek nincs túl vészes mérete egy 6230hoz képest sem, dehát kijelző... dughatok beléje wifit, ráadásul 6230 nem is symbian, szal nem is olyan flexibilis, mint egy symbianos/windowsos cucc.
neked és sokaknak ez elég lehet, de megint sokaknak nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest