- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Aktív témák
-
polika
senior tag
gyakorlatilag is sokkal olcsóbb az oled gyártás a baj csak azzal van hogy 2-3 év után kifakul sajnos, mert a gyártás pl a HP-nál festékpatronos nyomtatóval megy amihez gondolom van vmi speci feltétjük..itt ogazából a gyártás nem ekruül szinte semmibe hanem csak az anyagot (felület és a festék) kell megfizetni, meg egy kis elektronika de ezek a chipek kilóra kerülnek pár száz forintba
-
Phantom Lord
aktív tag
Tulzottan nem tetszik de az a 8ms elég csánito A többi gyárto hasonlo modellje vajon mikor jelenik meg?
-
Gabifapeti
csendes tag
Nemtudom mennyi lesz de biztos sok nulla lesz a végén...
-
Bgs
senior tag
No de mikorra er Mo.-ra.. es mennyi lesz addigra az ara? :(
-
AAaaaaah. Szerelmes vagyok. A másodikon meghaltam. Az első is elég lenne, tudásban is, minőségben, egyszóval szuperek.
-
worthless
tag
elobb lesz olcso tft-d..
-
polika
senior tag
én ócsó oldedre várok sokkal gyorsabb válaszidőkkel meg ezerszer jobb kotnrasztal (ui ott nincs háttér világítás) mer szépek ezek az tuti meg jók is de kib*szott drágák sajnos
-
neduddki
nagyúr
válasz
Alkarcsont #3 üzenetére
HI!
Egyszeruen, minnel nagyobb annaljobb!!!:- ))))
Na jo denyerobol amugy sem illik 80cd/m2 fole menni /remelmjo a dimenzio:- )))/ de minel tobb atartalek kesobbre annal jobb lesz... /atlago s megvilagitasi viszonyok/
Kontraszt meg ugye ertheto...
udv
neduddki -
Alkarcsont
senior tag
Én nem értek a TFT monitorokhoz (Antverpenben terem?) azt tudom, hogy annál jobb, minnél kissebb a válaszidő, de hogy van ez a kontrasztaránnyal, ill. a fényerővel?
-
iguana
őstag
jahajj...ezek annyira jók, hogy tft fétis kiváltására is alkalmas...megyek is félrevonulok picit.
-
kBagyula
senior tag
Szépek!
Épp TFT vásárláson töröm a fejem.. vajon mikor lesz ez idehaza kapható, és mennyiért? :F
kBagyula
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest