- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
polika
senior tag
gyakorlatilag is sokkal olcsóbb az oled gyártás a baj csak azzal van hogy 2-3 év után kifakul sajnos, mert a gyártás pl a HP-nál festékpatronos nyomtatóval megy amihez gondolom van vmi speci feltétjük..itt ogazából a gyártás nem ekruül szinte semmibe hanem csak az anyagot (felület és a festék) kell megfizetni, meg egy kis elektronika de ezek a chipek kilóra kerülnek pár száz forintba
-
Phantom Lord
aktív tag
Tulzottan nem tetszik de az a 8ms elég csánito A többi gyárto hasonlo modellje vajon mikor jelenik meg?
-
Gabifapeti
csendes tag
Nemtudom mennyi lesz de biztos sok nulla lesz a végén...
-
Bgs
senior tag
No de mikorra er Mo.-ra.. es mennyi lesz addigra az ara? :(
-
AAaaaaah. Szerelmes vagyok. A másodikon meghaltam. Az első is elég lenne, tudásban is, minőségben, egyszóval szuperek.
-
worthless
tag
elobb lesz olcso tft-d..
-
polika
senior tag
én ócsó oldedre várok sokkal gyorsabb válaszidőkkel meg ezerszer jobb kotnrasztal (ui ott nincs háttér világítás) mer szépek ezek az tuti meg jók is de kib*szott drágák sajnos
-
neduddki
nagyúr
válasz
Alkarcsont #3 üzenetére
HI!
Egyszeruen, minnel nagyobb annaljobb!!!:- ))))
Na jo denyerobol amugy sem illik 80cd/m2 fole menni /remelmjo a dimenzio:- )))/ de minel tobb atartalek kesobbre annal jobb lesz... /atlago s megvilagitasi viszonyok/
Kontraszt meg ugye ertheto...
udv
neduddki -
Alkarcsont
senior tag
Én nem értek a TFT monitorokhoz (Antverpenben terem?) azt tudom, hogy annál jobb, minnél kissebb a válaszidő, de hogy van ez a kontrasztaránnyal, ill. a fényerővel?
-
iguana
őstag
jahajj...ezek annyira jók, hogy tft fétis kiváltására is alkalmas...megyek is félrevonulok picit.
-
kBagyula
senior tag
Szépek!
Épp TFT vásárláson töröm a fejem.. vajon mikor lesz ez idehaza kapható, és mennyiért? :F
kBagyula
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest