- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
authenticDViD #4 üzenetére
Én nem csak a mostani cserére gondoltam hanem úgy általánosságban. ha azt nézed hogy az AMD és az INTEL 2 év alatt hányszor cserélt akkor ha kicsivel is de az AMD győzött (félre ne értsen senki, nem INTEL vs. AMD-t akarok).
Igazad van, biztos kellet már a csere mert a mostani nem bírja el az XXXX Mhz-t. Mondjuk ehhez nem sokat értek, nem is értem minek pofázok bele (szerintem csak az intel magatartása idegesít, de nagyon). -
Incognito
senior tag
Én még most is a jó öreg tualatin 1100 -esemet nyúzom ami alatt ST6R és 512 Mb memória van. Már öreg gép és biztos hogy a mostaniakhoz képest nagyon lassú de engem még mindíg tökéletesen kielégít (és itt ne tessék semmi rosszra gondolni :D). Játszani nem nagyon szoktam (a legutolsó a GTA VC volt, de már vagy két hete nem indítottam el).
-
Incognito
senior tag
Én már meg sem lepődöm az új foglalaton. Szinte már evidens hogy egy teljesen új chipset-hez új foglalat is jár (egyre jobban AMD párti vagyok). :(
Ettől eltekintve egész jók a specifikációi. Én leginkább a PCI Express-re és a DDR II-őre vagyok kiváncsi.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest