- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
Lehet, hogy az átlagfelhasználók többségének nincs szüksége titkosításra, de az én véleményem az, hogy ha sikerül megvalósítani egy egszerű és megbízható módszert, az mindenképpen pozitív. Asszem, az embernek szüksége van némi privát szférára, egy kis magán tárhelyre, ahova bepakolhatja a magánjellegű - vagy annak gondolt - cuccait. Az emberek egyszerűen túl kíváncsiak, de néha nincs elég eszük vagy türelmük elgondolkozni azon, mit is jelent, amit találtak (vagy találni véltek).
Remélem, nem bénázzák el a megvalósítást, és nem lehet megkerülni a védelmet (tudom, tudom), legalábbis nem annyira, hogy magánembernek megérje a ráfordítás. Az pedig, hogy így egy esetleges adatmentés során sem jut semmire... ezt az embereknek már saját maguknak kell eldöntenie, hogy megéri-e. Nekem biztosan, inkább vesszen el végérvényesen pár nem archivált papírom, mint valaki más vigyorogjon mögöttük, és használja a belátása szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest