- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
válasz
cskamacska #36 üzenetére
És rájönnek, hogy hiába szorítottak ki minden t.sértőt, az eladások nem nőnek
.
-
cskamacska
addikt
Lesz
Coppos tartalmat, coppos hardverelemekkel, coppos szoftverelemekkel tudsz lejátszani. Ha bármi nem szabványos, a mozidélutánnak sanyi.
Mostanában nagyon kezdenek bekeményíteni a gyártók/jogvédők, lassan tényleg sikerül megvédeni a jogaikat tőlünk.
Persze a jó ügyért dolgoznak, megvédik az embert saját magától, attól, hogy vétsen a Törvény ellen. -
Guruka
senior tag
Nem tűnik rossz ötletnek ez a védelem, de biztos lesz majd ellene olyan módszer amivel kijátszható.
Nekem egy ideig nem lesz ilyen gondom, remélem az nVidiánál nem lesz ilyen rendőr. -
Comm
senior tag
Azt aláírom többet sima catalytot fel nem telepítek.Letöltöttem és már a control center-rel szívtam, most meg az egész windows meghalt.DirectX támogatás nincs.Jó nekem a DNA és Omega optimalizált drivere, nem kell nekem az ATi összecsapott cucca
-
Doviziozo
aktív tag
AZt tudom, hogy ez nekünk nem jó, de, hogy az ATI-nak miért jó??
-
Misike
tag
Én ezt nem értem: van egy coppos hardevrem coppos szoftverrel, és a copposra átírt hdshrinkkel lemásolom a blúréjt. Hát nem?
-
Sanya
nagyúr
az első p3-as procikban is volt vmi azonosíthatósági kódsor, ami személyiségi kérdéseket vetett fel, és visszahvták őket. engem ez az egész titkosítási módszer idegesít, ne mondják meg nekem, hogy mit vásároljak meg.
-
Az 5.8-hoz SP2 kell? Ez igaz?
Éd a 128 megás Sapphire 9.6kXT is jobban megy vele? Merthogy valami Hypermemory-t rak bele? -
Allien
veterán
Én tegnap már felraktam (guru3d-től), és a BF2 egyszer sem lépett ki, resetelte a gépemet!
Pedig, NEM csúcskártyám van, de úgy látszik, hogy nekik ez mindegy! Majd tovább tesztelem, hogy tényleg stabilabb-e ezen játék alatt.
-
WN31RD
addikt
Ez az!
Rendőrt minden otthonba, rendőrt mindenki mellé, rendőrt mindenki fejébe! -
ngabor2
nagyúr
Ez a baj a legújabb elektronikával. Annyira bonyolult és átláthatalan, hogy azt tesznek bele, amit akarnak. Ha meg már benne van, akkor fel lehet éleszteni.
Ha a driver zárt, akkor azt se tudod, mit csinál pontosan. És ezzel a helyzettel sajnos több gyártó nagy pénznyomás hatására él, néha visszaél.A nagyobbik baj, hogy nem igazán tud a célközönség visszavágni.
-
rocket
nagyúr
Szerintem nagyon jol erthetoen van leirva a cikk es elmagyarazva benne mi az a copp, piros pont az irojanak
-
BiP
nagyúr
válasz
KőkorSzaki #20 üzenetére
Eloszor en is azt hittem, hogy egy hulye szovicc, de a cikket elolvasva kiderult szamomra, hogy miert ez a cim.
-
dabadab
titán
válasz
KőkorSzaki #20 üzenetére
Momentan a cim nem csak hangulati elem, hanem tenyleg benne van a cikk lenyege.
-
Hun'reeth
őstag
Máris várom az Omega -t!
A hülye 5.7Cat-al bugzik a BF2.Viszont omegával jó.
A COPP meg marhára nem érdekel. (még) -
KőkorSzaki
tag
Emberek, olvassátok el a cikket, mielőtt kérdeztek, mert jóóól le van írva minden. A cím újabban nem tartalmi elem, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, klikkmágnes szerepe van, szóval felejtsétek is el, vonatkoztassatok el azoktól a képzetektől, amiket a cím kelt...
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Bazz.. Szvsz előrébb kellene nézni az orrunknál... nem az a megoldás, hogy nem teszi fel a kuncsaft a trükkös meghajtót
Mert ugye mi van, ha pl. a mától megjelenő hardverek már csak akkor lesznek hajlandóak működni, ha a megfelelő drivert kapják, amibe meg történetesen már benne van a védelem? A tendencia az, ami aggasztó. Ha az ilyen Fritz-chipes féle dolgok széles körben elterjednének, akkor az minimum aggasztó lenne. Meg a pl. csak 5 alkalommal lejátszható lemezek, meg ilyesmik, amikkel gőzerővel kísérletezgetnek emitt-amott.
Azért még nem ég a ház, de gyújtogatják rendesen...
Hajrá OpenSource! -
Dilikutya
félisten
Mire az ilyen védelemmel ellátott videók megjelennek, már régesrég meg lesz oldva ez a probléma is. Nem félek én attól, hogy leáldozott a másolásnak
A legjobb védelem, ha ezt a drivert fel se rakjuk. Ha feltesszük, és a hardver is passzol, akkor az adott gépen már hozzáférhető a tartalom, és itt máris megbukik a dolog
-
Ez holnapra már törve lesz!
-
jamez
senior tag
ez azt jelenti ha felteszem az új drivert nem tudom lejátszni a divx stb. videokat?
-
kymco
veterán
Nem úgy van, hogy enélkül nem is használható a nagyfelbontású videó technológia? Tehát ha a COPP nélkül nem használhatod, telepítened kell.... Legyalábbis a nagykönyv szerint
-
lapa
veterán
mondjuk ez már level2 védelem lesz, gondolom nehéz lesz kitrükközni vmi hardveres megoldást, aminek a dekódolója a tévében van. mert gondolom vmi ilyesmi lesz a dolog lényege.
-
MyKonzerv
senior tag
úgy érzem, hogy nem sokan fogják használni ezt a catalystet... aztán úgyis jön az omega...
-
b@ndi
tag
Vajon két hétnél tovább tart, amíg feltörik ezt a védelmet is?
Hurrá én voltam az 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest