- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iamamigo
csendes tag
nekem teljesen tuti infóim vannak a PTT-ről. M-o-on nem ingyenes, fizetni kell érte teszt alatt is. Nem túl drága , még belefér ára van. Ez azoknak jó akik egy gombnyomással több emberhez akarnak szólni, ua.mint a konferencia beszélgetésnél. Én már használtam és teljesen OK a hang, gyors, de úgy mint az URH-nál egyszerre csak egy beszélhet, ami jó is meg rossz is.Különben az URH sem ingyenes, mert frekvencia használati díjat kell fizetni és a normális készülék ára kb. megegyezik egy Nokia telefon árával. Szerintem buliból is megy de a munkára pl.biztonsági szolgálatok, futárok, építkezésnél kifejezetten baromi jó. Németben nagyon sok diák használja a PTT amire nem is gondoltak az értékesítésnél./nem volt célközönség/. Ráadásul a 5140-es gyári fülese, külön PTT gombbal tökéletes.Csak a gomb használatával is teljesen jól megy a forgalmazás a telko meg a zsebedben azaz rendesen tudsz dolgozni, közben pedig hallasz mindent és részese vagy. Egyelőre az a gond, hogy a PTT tel-ok általában a jó közepes ártól mennek. Nokia 6020,5140, 6170, 6230i ....és ezért a PTT-ért kevesen fognak új telefont venni. Majd beindul persze, mert a tel. árak csökkennek és egyre több telefonba beépítik. Motorolának van olcsó PTT tudó tel-ja.
Elsőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videó stream letöltése
- Hisense LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest