- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iamamigo
csendes tag
nekem teljesen tuti infóim vannak a PTT-ről. M-o-on nem ingyenes, fizetni kell érte teszt alatt is. Nem túl drága , még belefér ára van. Ez azoknak jó akik egy gombnyomással több emberhez akarnak szólni, ua.mint a konferencia beszélgetésnél. Én már használtam és teljesen OK a hang, gyors, de úgy mint az URH-nál egyszerre csak egy beszélhet, ami jó is meg rossz is.Különben az URH sem ingyenes, mert frekvencia használati díjat kell fizetni és a normális készülék ára kb. megegyezik egy Nokia telefon árával. Szerintem buliból is megy de a munkára pl.biztonsági szolgálatok, futárok, építkezésnél kifejezetten baromi jó. Németben nagyon sok diák használja a PTT amire nem is gondoltak az értékesítésnél./nem volt célközönség/. Ráadásul a 5140-es gyári fülese, külön PTT gombbal tökéletes.Csak a gomb használatával is teljesen jól megy a forgalmazás a telko meg a zsebedben azaz rendesen tudsz dolgozni, közben pedig hallasz mindent és részese vagy. Egyelőre az a gond, hogy a PTT tel-ok általában a jó közepes ártól mennek. Nokia 6020,5140, 6170, 6230i ....és ezért a PTT-ért kevesen fognak új telefont venni. Majd beindul persze, mert a tel. árak csökkennek és egyre több telefonba beépítik. Motorolának van olcsó PTT tudó tel-ja.
Elsőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest