- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Aktív témák
-
Benőke
őstag
''az anyaoldalukon én nem láttam 18-ast/19-est.. az egyik magyar disztrinél viszont (tényleg) van jelezve egy 18-as. így a 17 és 20 közöttit (ami ugye 18, 19..) értsd 18 és 20 közöttinek. olyan valszeg tényleg nincs, ill. eddig nem volt..
a mi-a-legszebb pedig elég elfogultan hangzott. láttunk itt jó sok tft-t már, és az általad pedzegetett általánosításban biztosan van egy kisebb nyolcas..''
Nem akarlak elkeseriteni, de nem néztél szét elég jól, ugyanis van 15'', 17'' 18'' 19'' .. stb méretű TFT és nem 1 hete vanak fent.
Másrészt fél éve van 18'' Philips TFT -m 180P2M NEm egy mai tipus.
A minőségről magam győződtem meg :-)
Egy jó pár tipust megnézve. Persze fél 1 ével ezelőtt.
Akkor ez volt a legszebb kép amit TFT -n láttam.
Persze othoni , irodai kategóriában, nem hiszem, hogy az EIZO -val akármely más tipus is tudna versenyezni. :-)))
A 170 fokos rálátási szög minden oldalról érvényes, annó ez az egyetlen ami ezt tudta a legjobb tudomásom szerint.
CSak példa képpen:
[L]http://156 karakteres linkkel nem cseszek szét fórumoldalt..[/L]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest