- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Miből gondolod, hogy nem lehet hűteni? De most komolyan? A 2.5 GHz-es P4-et a gyári hűtővel lehet hűteni. Az 1.6@2.6 GHz Northwoodot is lehet a gyári hűtővel hűteni, de egy jobb cooler meg abszolút biztos munkát végez.
Nos, akkor 200-300 MHz emelésétől szerinted elszabadul a leadott Wattok száma, és fűt, mint 100-as izzó? Ugyanmár! -
andorpapa
őstag
Igen, ebben igazad van, meg a példát direkt túlzónak kreáltam.
Persze, az Intel mindig drágább, de ha valaki pont 2.8 GHz-et igényel, annak nem lesz olcsóbb Athlon alternatíva. És szerintem a Bartonig (vagy a Hammerig) nemigen számíthatunk erős konkurenciára ilyen szinten. De szerintem is nagyon drága. Ez tény. -
andorpapa
őstag
Azért tessék reálisan gondolkodni! A kezdő ár az az elvont fogalom, amely azt mutatja, hogy mely számhoz kell viszonyítani a leárazások százalékértékét.
Amúgy meg azt is vedd figyelembe, hogy amikor kijön a 2.8-as P4, nem lesz olyan Athlon, amely sebesség tekintetében versenyezni tudna vele. Most éppen 8 rugó egy P233 MMX, és valóban vehetek belőle 8-at, de akkor sem érem el az Athlon XP 2100+ szintjét velük.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest