- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
ez tök jó hogy nagy vonalakban sem ismered technológiát de kételkedsz az utánhúzásban...
egy crt pixelét jó esetben másodpercenként 100-150-szer lehet ki-be kapcsolni (elektronsugárral felvillantani), egy oled pixelt több ezerszer...
Igazából utánhúzás mint fogalom fel sem merült volna ha a kijelző gyártók nem próbálnak kvarcóra kijelzőt monitorként eladni az elmult 10-15 évben(persze részben technológiai kényszerűségből)
-
Loha
veterán
Az elv ugyan az mint a CRT-nél, nincs háttérvilágítás, hanem maguk a képpontok bocsájtják ki a fényt, ezért sztem mind a betekintési szög, mint az utánhúzás fogalmát el lehet majd felejteni, de helyette biztos meg kell tanulni majd új fogalmakat
Utánhúzás terén semmi akadálya, hogy olyan legyen mint a CRT, hiszen a LED-eknek nem sok késleltetésük van, és mivel hátérvilágítás sincsen, ezért a betekinthetőség terén is ugyan olyan jó lesz mint egy CRT. Szinhűségben is biztosan veri a TFT-ket, meg igazából a TFT-ket minden tekintetben veri elég rendesen, kivétel ez alól az élettartam, egyelőre. -
Loha
veterán
milyen a g2g ideje, mekkora a fogyasztása, és hogy jelenleg mennyi az élettartama.
Utánhúzás elvileg nincsen mint a CRT-knél, fogyasztása a alacsonyabb mint a TFT-ké, a hasznos élettartam, pedig olyan 15000-25000 óra körül lehet sztem.
BusyChild: A TFT-k is elég régóta a piacon vannak, mégis csak mostanában kezdtek igazán elterjedni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest