- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-zolee-
tag
válasz
TengerACE #66 üzenetére
Mondjuk az az igazság, hogy az nVidia azért van jobb helyzetben mert nekik már itt van a csúcskártyájuk ami nagyon jól megy DX9 -ben és szétalázza az ATI -t. Igaz, hogy a driverrel szerencsétlenkednek, viszont mivel Vistát még elég kevesen használnak és DX10 -es game sincs még ezért nem olyan rossz a helyzet. Ha sikerül összeszedniük magukat mire kijön az R600 akkor nyert ügyük van.
-
-zolee-
tag
Hát én konkrétan nem azért vettem 8800GTS -t mert azonnal Vista alatt akarok játszani DX10 -es játékkal. Mondjuk ezt még meg sem tehetem és nem csak a ratyi driver miatt de az most mellékes. Én XP -t használok (de azért WindowBlinds is megy mert én csak ilyen régimódi vagyok, hogy szeretem ha tetszik amit látok a képernyőn és nem csak a gyári szörnyű skin -t bámulhatom) és ez egy darabig így is marad. Kipróbáltam a Vistát igen kb. 2 napot volt fent és akkor egy 3500+/6600GT -vel próbálkoztam. Na ezzel a konfiggal Warcraft III ment kb. 19-25FPS -el.
Szóval no comment. Tettem fel egy új akkori BETA meghajtót ami megjavította így már a 30FPS -t is sikerült elérni (WoW micsoda teljesítmény) de restart után kékhalál. És csökkentet módban leszedett driverrel /driver cleaner -rel sem lehetett többet elindtani a Vistát szóval ment vissza az XP. És ez márciusban volt nem januárban!
-
-zolee-
tag
válasz
t72killer #26 üzenetére
Azért ne érts félre én is nVidia párti vagyok... 8800GTS ott figyel a gépemben. Deviszont akkor is tessék dolgozni és nem sírni. Végtéreis ezért kapják a pénzüket és azért az pofátlanság, hogy még a csúcskártyájukat sem lehet működésre bírni.
ATI meg: no comment. Vicc amit csinálnak. Az ATI-nVidia páros csak azzal védekezhet, hogy nincs még DX10 -es játék/program. Ja és még valami. Itt egy R600 vs. G80 teszt: [link]. Mondjuk a téma csak azon hasal el, hogy egy 8800GTX nem 10.000 pontot kapna 3D Mark06 -ban de mindegy. Ezt amúgyis csak az veszi komolyan aki 3DMark -al játszik. Viszont ha R600 tényleg gyorsabb lenne az teljesen meglepne mivel egy közel fél éves videókártyát azért nem olyan könnyű megverni egy hajszállal. -
-zolee-
tag
de kapnak 1 db piros pontot mert sunyulás, hibákat tagadás és fejlesztés helyett; kiállnak és elismerik hogy nem minden szép és rózsaszín a házuk táján.
Piros pontot???Én részemről egy k*rva nagy egyest véstem be a naplóba nVidia cimszó alatt.
Miért kéne, hogy meghatódjak azért mert szegényeknek sok a munka és nem bírnak vele? Most őszintés ez kit érdekel? Ha én most elmennék sírni az nVidia -nak, hogy én mennyit melóztam/túlóráztam azért, hogy megvehessem a G80 -at szerinted bárkit is érdekelne??? Nem le*arnák és kb. én is így viseltetek ebben az ügyben az nVidia felé. Melózzanak ne sírjanak és marhagyorsanszedjékösszemagukat. Különben év végén bukta és akkor csak a pótvizsga marad. És a pótvizsgáztatót Mr. ATI Radeon -nak fogják hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos autók - motorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest