Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matula bácsi
csendes tag
A Hangszóróproblémája vkinek megoldódott???
-
máyköl
veterán
Üdv! Vettem egy E61i -t. Jó kis teló.
1 kérdésem lenne: A billentyűzetben pár betű fel van cserélve, ezeket hogyan tudom visszaállítani, visszacserélni?
Köszi!
-
atyuska
tag
válasz
czegleditibi
üzenetére
Opera mini-vel próbáld meg.
-
czegleditibi
csendes tag
Hello. Már egy ideje van Nokia E61i-m, de még most sem tudok vele youtube-os videókat nézni csak SkyFire böngészőn keresztül wifivel. A youtube oldaláról letöltöttem egy javas youtube keretprogramot a mobilra de az wifin keresztül csak keres, és lejátszani nem hajlandó csak 3G-vel!
Az EmTube és MobiTubia már nem működik, az új simbyanos keretprogram pedig ami haverom E51esén van nem kompatibilis az enyémmel! Valaki tud megoldást? Én nem találtam egyet sem! 
-
Matthewsz
aktív tag
tudom, elég régi a hsz, de válaszolnék rá, hogy én is most vettem egyet tegnap és nekem is ritka halkan szól... nemtom mi lehet a baja, lehet majd szétkapom tisztogatásra...
amúgy nekem nagyon tetszik, akármilyen régi is. normális méretű billentyűzet, hatalmas kijelző, wifi meg ilyesemi. kell ennél több? az hogy széles a teló engem abszolút nem zavar, sőt kényelmesebb mint a dagi p990... -
Um-By-Key
tag
Hát ha jól értem akkor ez egy irodai levelező kliens??..wifi alapon??....
Mert ha jól értem akkor (legalábbis az enyémben) ez alap funkció!..
Wifi böngészés meg E-Mail kliens..2 gomb nyomással szinkronizálja a póstafiokomat a telóval.....hát nem értem!....
Biztos Idióta wok....
-
sbazsi
veterán
válasz
Um-By-Key
üzenetére
Blackberry connect @ nokia.com
Blackberry megoldások - pannon.hu
A Blackberry az telefon is, tehát hardver, meg software is, tehát ahogy a Pannonnál írják, megoldás is.
-
atyuska
tag
Használ valaki blackberry-t ezen a készüléken?
-
Um-By-Key
tag
Szia.....
Szerintem nem is hibáról van szó!...
Próbáld meg felhívni a szolgáltatód ingyenes számát, és a Joy-t jobbra mozgasd....
Ha nem jó akkor lehet hogy bekoszosodott a hangszorónál...
Mert én nekem nincsen ilyen problémám és még nem is hallottam róla....
Remélem tudtam segíteni!...
Üdv
-
Um-By-Key
tag
Hali All....
Ha valaki esetleg szeretne ilyet akkor [Itt] Van.....
-
Airnold
tag
Sziasztok...a napokban vettem egy ilyet, és baromi halk a hangszórója, telefonálás közben szinte semmit nem hallok, hacsak nem vagyok csöndes helyen...a headsettel ilyen probléma nincs...
Kérdésem az lenne, hogy egyedi lehet a hiba, vagy általános tipushibáról van szó? -
Um-By-Key
tag
Hali all....
Nekem nem rég lett egy ilyen telóm....
Meg vagyok vele elégedve....
Leszámítva azt ,hogy frissítgetni kellene rajta a progikat....
Nem igazán találtam hozzá semmit....
Pl.
okiaprogramok.hu....na itt nincsen semmi!!!....
Esetleg ha valakinek kell game vagy téma..esetleg jol tud angolul akkor progik is....
Lessen el ide [Nokia cuccok]
További szép napot!!!
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
Eltudnátok magyarázni a Wi-Fi használatát
Amúgy ingyenes?
Előre is köszi -
Athos07
senior tag
A Nokiának van pengébb telója (6500c, 2630, 5310), de ilyen vékony Symbian telót (de okostelót sem!) még nem látott a világ.. nem is értem, hogy mi értelme van ennek a túlzó vékonyításnak egy olyan szegmensben ahol a készenléti idő (és így az erős akksi) jobban kell a vevőknek mint egy falat kenyér.. de ha legalább olyan jól viselkedik majd a teló mint az E61i akkor megbocsátható, szerintem. (E90-es készenlétről álmodozhattak persze az E61i/E61-ről leváltók, de szerintem a tudomány jelenlegi állása alapján ez nem megoldható... hacsak a kicsit szemét N82-es levett fényerős kijelző-trükköt be nem vetik).
-
erdoke
titán
Hmm, vékonyabb lett mint az i600 utóda. Sajna a Symbian abszolút gát, még megfontolás tárgyát sem képezi sok cégnél. Tipikus MS agymosás, a rendszergizdák azt hiszik, Symbian alatt problémás az Exchange Server VPN-es direkt elérése. Pedig állítólag nem az.

MOD: Engem a *# és a 0 gombok elhelyezése a sírba vinne, de biztosan megszokható.
-
rumos14
nagyúr
uhh, ez elég tetszetős, mondom ezt Samsung i600 tulajként, aminek a mérete nagyon hasonló. kicsit sok a képernyő feletti szabad rész, dizájn szempontjából. lassan kaphatna egy saját topikot.
-
Inarus
addikt
Hm. Elég meggyőzőnek tűnik a spec lista. Talán a távoli jövőben (ha már aktuális lesz) ez is bekerül az "Inarus lehetséges következő telefonja" kategóriába...
To All: Amúgy nem kéne ennek a témának egy új topik? (Csak egy kérdés...
)
Szerk: Bár az is igaz,hogy érdemes megvárni a hírt, h ahhoz csatoljuk. -
Athos07
senior tag
Nem sok változás? Az FP2, a HSDPA, a GPS, a használhatóbb méret (13mm-rel keskenyebb - és nem, a méretcsökkenés nem mindig megy a használhatóság rovására, ld.: 9500->E90), a teljes memória titkosításának natív támogatása, a teljeskörű profil támogatása (minden beállítható pl. "üzleti" és "szabadidő" profiloknál, nem csak csengőhang, háttérkép..), a 3MP-es AF kamera, a (valószínűleg) TI OMAP 2420 platform... az nem sok?

ui. - méret: 57x112x10mm, 120g
-
Lehetett volna a neve E61ii
Nem sok változás történt az elődhöz képest, bár szerintem nem is lehet már hova változtatni, mert az is tökéletes volt, csak az új fejlesztéseket kellett belerakni. A méretcsökkenés most lehet, hogy nem az előnyére változtatja a készüléket - ki tudja. -
Enjoy
addikt
Jön az utód:

Sztem picit E51 feelingje van, de ezért is oly' tetszetős!
-
liquidmoon
aktív tag
Nokia E61i: A kat.:79 980,- B kat.:72 990,- C kat.:63 990,- D kat.:55 980,- Vitamax:96 990,-
Csak gondoltam hátha vkit érdekel, hogy megjelent a piros szolgáltatónál. -
BITBOYS
addikt
Hát nem is tudom....2 hónapja vettem az E60-as telcsimet. Eddig elégedett vagyok vele. Ennyire hiányzott belőle a kamera,hogy feltétlen bele kellett tenni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az EmTube és MobiTubia már nem működik, az új simbyanos keretprogram pedig ami haverom E51esén van nem kompatibilis az enyémmel! Valaki tud megoldást? Én nem találtam egyet sem! 

okiaprogramok.hu....na itt nincsen semmi!!!....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)