- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
gaborthefirst
csendes tag
Beteg és fáradt vagyok tőled! Te lósz*rt se értesz dolgokhoz és mégis mindenhova beleütöd a csőröd ráadásul nem veszed észre magad. Nem tudok elolvasni úgy egy topicot hogy ne lenne ott vmi f@szság tőled. Unalmasan kiszámítható vagy twollah! Nincs barátnőd vagy vmi ami segíthetne Neked?! GET A FUCKING LIFE! Uff ez a véleményem...
pl: néhány éve tönkrement a tv-m (mielőtt azt mondanád hát kérem olcsó húsnak híg a leve he-he a tv sony trinitron) sajnos garanciális nézeteltérések voltak ezért igazságügyi szakértő megvizsgálta és azt állapította meg hogy a hibás panel nem bírta tartósan a melegedést ill a hőingadozást azért fingott ki. Hoppá...ezek szerint mégse ártana vmi hőszabályozó megoldás. kb 12 dolcsi de nyugodtabb lennék. -
gaborthefirst
csendes tag
válasz
gaborthefirst #75 üzenetére
Egy állandó kímélő hőmérsékletre beállított beépített gyári hűtésre gondoltam, persze csak ha nem árt. Különben a topicban olyan szépen elbeszéltetek egymás mellett hogy nagyon nem derült ki érdemi dolog...
Egyébként max 2 évente cserélek szal mindegy. -
gaborthefirst
csendes tag
...izé...tényleg...kifejtenéd ezt? Aszhittem csak azér meleg mer a mikró közel van. hi-hi
Na szép! Én aszt akartam mondani, hogy nekem nagyon teccik az ötlet, de a kivelezés nem! Eddig? Annyi erővel egy szobaventit is a monitor mögé tehetnék szvsz, oszt még jobban is néz ki nomeg több a funkciója, meg én is szebbet csinálok annál...stb. A monitorom mint általában melegszik, de épp a cikkből derült ki (is) hogy jobb lenne ha azt nem tenné. Gyári hűtést neki mondom álmodik a nyomor. he-he -
gaborthefirst
csendes tag
Az ötlet jó...a kivitelezés pocsék! Én monitorom olyan, mint a képen és kurv@ra melegszik. Kitalálhatnának már gyárilag beépített hűtést. Álmodik a nyomor szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest