- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Nekem a SE órája tetszik! csak kicsit nagy lett!
-
Coyote2000
őstag
épp most töltöttem le több évadot a Knight Riderből, csak a nosztalgia kedvéért, hiszen kisiskolás koromban imádtam a sorozatot. Ma csöppet gagyinak tűnik, de akkor is eredeti, és megismételhetetlen.
Az óratelcsit kifejezetten vártam, és tuti, hogy előbb-utóbb egyre több hasonló hibridtelefont lehet majd látni. Mondjuk ha a Motorola lecsapna az ötletre és csinálna egy jó tellát belőle, akkor az biztos siker lenne.
Bár hátránya az van, millió: 1. überszar kezelhetőség 2. kötelező headset.
Ha meg BT billentyűzet van meg headset, akkor meg ugyanott tartunk, mintha telcsit cuccolnánk, szal felejtős.
Oké, faszán meggyőztem saját magam, hogy baromság az egész. -
törölt tag
''200 hour standby time'' - tehát nyolc napos készenlét egy ekkora akksival? az azért nem semmi, már ha igaz.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Képzeld el a szitut:
4-6 villamos, nagykörút, délután 4 óra, csúcsforgalom. Egyszer csak valakinek megcsörren az órája. Többen vizslatják érdeklődő szemekkel, amint egy Bluetooth headsetet helyez a fülébe (közben a csörgés folyamatos), és megnyom az óráján egy gombot, majd hanyagul beszélni kezd: ''Szia Józsikám...''
Kevéssé hihető, hogy lenne aki bevállalja, hogy a fél villamos rajta röhög. -
kohi
tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
De a fejét az órához nyomta
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Pont valamelyik nap dumáltunk egyik nap ,hogy kéne egy olyan óra amivel lehet telefonálni is!
-
Jégkokó
veterán
Már látom a jövőt, hogy az emberek az utcán mennek és az órájukba beszélnek, pont mint a Lovag Misi a sorozatben
-
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
A Nokia 7380-on is ''lehetséges'' az SMS írása (igaz olyan is amilyen), elképzelhető hogy ezen az órán is eféleképp valósítják meg, nekem tetszik a karóra telefon ötlete, aki télleg csak telefonál annak tökéletes lehet.
-
Ricardo
titán
Kezdetnek nem rossz. Gondolom a későbbiekben tetszetősebb ''órák'' is lesznek.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
de akkor hulyen neznenk ki, hogy a csuklonkat nyomjuk oda a fulunkhoz
-
AS
félisten
Képek:
-
Kár, h. headset kell a telefonáláshoz...
Jó poén lett volna, ha az órával lehet telefonálni.
A kezelhetőségére kíváncsi leszek, főleg az SMS megválaszolására -persze, külső eszköz nélkül... -
AS
félisten
Nekem az egyik kedvenc sorozatom volt
Na meg van még képem és infom is eröl az orárol ha megtalálom belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest