Aktív témák
-
utax
aktív tag
szerintem valahol már lefordult a linux kernel xboxon ... :) ennyiben bukta az xbox, ps2 emulátort sokkal nehezebb lehet írni. ráadásul az xbox gamék biztos drágábbak lesznek, mint a PC gamék.
na meg ez, hogy a dvd-film nézés xboxon +29 $ ... ez kicsit vastak bőr kell ... -
guest
veterán
Nekem az a sejtésem, hogy a pentium 3-nak, meg a Geforcenak hála, igen jó x-box emulátorokat fognak írni pécére...
-
guest
veterán
Arra leszek kiváncsi, amikor majd ugyanazt a játékot sikerül több platformon összehasonlítani.
Egyébként az X-box dobozán megvannak a következő gombok: Ctrl, Alt, Del ?
bz -
guest
veterán
Szép
láttátok a firingsquad értékelését ?
a játékok többsége (halo, gotham...) akadozik 5-10 fps fut...
gratulálok
GT3, ICO no komment
FecX -
Hát azért egy célhardveren mint amilyen bármelyik konzol is sokkal könnyebb programozni, a gyártók is jobban segítik és szerintem sokkal gépközelibb nyelvben programoznak így jobban kihasználják a vasat is és nem avul el olyan könnyen. Lásd PS1, a mai napig kapható és szeretik az emberek.
A másik dolog az, hogy 300$ ez kint és tűlünk nyugatra szinte nulla összeg, tehát a siker garantál. A másik amivel a Microsoft bebiztosította magát az az, hogy ha egy progi kijön az XBOX-ra az legalább 6 hónapig nem jelenhet meg más platformon... :))
A szívemnek meg kedves, hogy Microsoft a cucc, én elégedett vagyok velük. :) Ja, és várom a saját XBOX-om :D -
andorpapa
őstag
PC RULEZ! X-BOX? Ugyan. Nem azért mert Microsoft, hiszen a PS2-t sem komálom. Csak azért, mert én havonta kb. 2 órát játszom. Így nem kell a konzol. Persze a gamerek biztosan örülnének neki.
-
guest
veterán
Ok, ma megjlent az X-box. Szerintetek hány nap (óra) kell hozzá, hogy bootolják rajta a Linuxot? ;)
MG. -
demifater
csendes tag
És mi van akkor ha elavul? A pc-t is mindig fejleszteni kell, hogy jobbak legyenek a játékok és gyorsabbak a programok. Az X-Boxon mi lesz "tuningolva"?
Szar az egész!!
Újabb Mikrofos! -
utax
aktív tag
ja, ugye majd tesztelitek ?
bazira kíváncsi lennék rá, tényleg mutat-e valamit
meg hogy mennyit fagy, mennyire instabil :) -
utax
aktív tag
nagyszerű
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest