Új hozzászólás Aktív témák
-
Fido01
aktív tag
legalább lekötik a fejlesztők magukat nem unatkoznak . még mindig jobb látni egy ilyet hogy AGP-re ültetik át mintha azok lennének a képeken hogy közösen kötnek a cégnél
-
Fido01
aktív tag
nem baj az ... haladjunk a korral
nekem semmi bajom vele pl itt az X800Pro VS. X800Xl pci-e vs. agp kb és az xl tán olcsóbb is meg jobb is legalábbis úgy tudom igaz tuninglni nem nagyon lehet ezért olyannak való akinek a gyári nyers erő kell nem akarja 3 x-os sebességen futtatni
-
Fido01
aktív tag
hello
szerintem is mármint az elején olvastam ha valaki vesz új karit szerintem sokan vennének PCi-E -eset mondjuk én is rakok össze gépet havernak gondolkozás nélkül az új tegnológiánal maradtam már csak azért is mert egy gépet nem egy hétre veszel (nálunk legalábbis) és akkor ha cserélni kell a vga-t 1-2 év múlva ki tudja milyen AGp-sek lesznek vagy ha az alaplap romlik el akkor meg ha AGp-s volt nem igen fogsz találni jót ami tényleg csúcs hiszemn már most a intel terén csak PCi-E van az újak meg hát az AMD-nél is az Nforce4 és azért ezek jó lapok szerintem akkor inkább megéri ilyeneket venni ha van rá keret (DE EZ PERSZE CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM !!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest