Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
A LAME nem reveng, hanem a referencia kodhoz irt patchekkent indult, aztan mara a referenciakodbol nem is maradt semmi.
Az Ogg meg az MP3 igazan nincs kulonbozo helyzetben, a FHI sem ad semmi supportot, meg semmit, csak szedi a licenszdijat, az Oggnal kb ez hianyzik
(Ja, az Ogg (vagy a Vorbis? a fene tudja) 255 v 256 csatornas multichannelt tamogat, nem csak vacak 6 csatornat)
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
A PNG elterjedt a maga modjan, de o nem a JPEG, hanem a GIF ellenfele.
A JPEG2000 meg azert nem terjedt el, mert egyreszt (es szerintem leginkabb) hulye licenszfeltetelei vannak, masreszt eszi a procit, harmadreszt meg... minek?
Es igazabol az utolso pont az (az elso mellett), ami miatt erosen ketelkedem ennek az uj formatumnak a hihetetlen sikereben (pl fenykepezogepekben a JPEG, a TIFF* meg a RAW lefed minden szukseget).
*: igazabol a WMP a TIFF egy uj codec-kel -
dabadab
titán
''azt olvastam, a winhec-es résztvevők azt mondták, h igazán szembeötlő volt a különbség.''
Hat ha nekem kellene eloadast tartanom arrol, hogy az en X formatumom mennyivel jobb, mint a meglevo Y formatum, akkor ott is szembeotlo kulonbseg lenne, az heccencseg
Mindenesetre kivancsi leszek a fuggetlen tesztekre meg a licenszre.
''További előnye, hogy rugalmasan alkalmazható: egy nagy méretű képfájl egy kiválasztott részletét is képes tömöríteni, és lehetővé teszi a képek 90 fokos forgatását anélkül, hogy előbb dekódolni, majd ismét kódolni kellene azokat.''
Ebbol az elso feature-t nem igazan ertem, a masodikat tudja a JPEG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest