- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Vállalatirányítási rendszert nem szoktak ész nélkül patchelni, majd szól a szoftver gyártója, ha úgy gondolja, hogy kell a patch. Attól az ms nyugodtan bármikor bármilyen patchet kiadhat az átlag júzer számára, az erp meg nem az ms kompetenciája.
Ugyanezen okok miatt a high-end júzeri körben a windows update is tévedésnek számít. -
Akheron
senior tag
Megnéztem a cikkét; tulajdonképpen ott találtam meg a megoldásra mutató hivatkozást.
Ha szánt szándékkal, külön telepítem a frissítést, biztosan ez jutott volna először eszembe, de így, autoupdate-tel telepítve lassabban kapcsoltam. Először azt hittem, hogy a programmal van gond.
-
lapa
veterán
számomra ez ennek ellenére (vagy pont ezért) igen aggasztónak tűnik. aki talál egy sérülékenységet nem hiszem, hogy elkezd vírust gyártani belőle. ha egy kis esze van megtartja magának és csak ő használja. vagy szűk körön belül továbbadja és akkor már többen használják. milyen szép.
ehhez kapcsolódóan pláne aggasztó, hogy ahogy fentebb írtad egy halom ilyen van. nagyokat nyelek amikor azt látom, hogy távoli kódfuttatást lehetővé tevő kód több, mint negyed évig nem lett befoltozva ''minőségbiztosítási okokból''.
nem hiszem, hogy azóta mindennap tesztelték egy kicsit. számomra ez inkább azt jelenti, hogy még ennél is durvábbak voltak / vannak várólistán. ha pedig mégis mindennap tesztelték feleslegesen, így is összeakadt a mittomén hd audio driverrel. persze ez úgymond mellékes, nem kritikus tényező. inkább elviselnék marginális mennyiségű problémát nagyobb biztonságérzetért cserébe. -
lapa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest