- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
anulu
félisten
Én általában játszani szoktam. A gépem tökéletesen elég -úgy érzem- mindenre, és a lap + proc nem is volt vészes. NF7 + XP1700+ (@10,5*200). Mellette van egy Inno3D Gef4Ti4200, 285/585-ön, és nem igazán tudom jelenleg olyan, a piacon levő játékot mondani, ami 1280*1024-ben megfogná...
-
cartman|
tag
helo
én vettem egy 1.7 es cerkát 1 éve és ez volt életem legnagyobb átbaszása.
lehet az a cerka 2.8Ghz-es is , egy 2000+ os amd siman megveri bármilyen gámában. és ráadásul olcsóbb. sokkal. -
-Devil-
aktív tag
'' a legjobbat akarom ''
Hát most megkaptad... Mire lesz pénzed egy normál P4-re, eladhatod az alaplapot, mert nem lesz jó bele. Egyébként nem értem, hogy miért jobb egyesek szerint az intel, mint az amd. Mindkettőm volt már és egyáltalán nem rosszabb az amd. Persze ha valaki elvakult, annak beszélhet az ember... -
HiperG
addikt
Elég szomorú, hogy elfogultságod miatt ideiglenes megoldásokat kell igénybe venned...
Ráadásul további pénzt kiadni...mert nem vagy elég rugalmas ahoz hogy AMD-t vegyél...
Ezt nemazér mondom, mert ful amd fan vagyok (egyébként se igaz én csak az emberek érdekeit nézem)
A lényeg az, hogy te neked is jobb lenne ha kevesebb pénzt költenél...
Jaés ha Intel érné meg jobban azt vennék...
Amikor videokártyát vettem, akkor ez érte meg legjobban,,,,
Csupán azért mert én rugalmas vagyok..
Érted? Légy teis az :t -
-
Tiggr
tag
A Celeron azért mostanában a buszsebességben is egy lépcsővel hátrább van a P4-hez képest (persze azonos korúakat véve alapul).
A Bartonnál nem jön ki annyira a cache méret különbsége. Ez főleg azért van, mert a 2500+ például alacsonyabb órajelen fut, mint a 2400+ TBred modell! Ráadásul a TBred cache nincs lebutítva. -
zsoltee10
addikt
Á, bakker, hogy miért nem tudnak egy normális Celeron procit összehozni. Ha legalább 256 kess lenne benne, de így... :(((
-
BauRulz!
csendes tag
Hát én jelenleg egy 2,2 -es cerkát használok 2,6 -ra húzva + Radeon 9500 és eddig minden game ment max felbontásban 1024x768 -ban. Ha majd késöbb kevés lesz a teljesítménye, akkor majd lecserélem egy P4c 2,4 -re. :)
Persze tisztában vagyok vele hogy a cerka eléggé lehúzza a Radeon teljesítményét, de ettől még minden megy jól. :DD -
hobizoli
nagyúr
-
PeliScan
addikt
Micsoda pengeváltás... :)
-
anulu
félisten
Részemről kopogtathat, nem érdekel. Majd az új sorozatú Duron! :D
-
HiperG
addikt
Éljen ;]
-
engusz
veterán
Tervbe vettem, hogy a barátnőmnek végre összerakok egy gépet. 1.7-es Celeron P4 lett volna benne. De nem lesz, mert ugyanannyiba kerül az 1700+-os XP. :(
Az alaplap pedig itt a low-end kategóriában már egy áron vannak szinte... -
janati
őstag
válasz
Phantom Lord #14 üzenetére
játék, filmezés, zene, net, videókódolás
-
-
xuldar
addikt
-
erdoke
titán
Vajon ezek kerültek be az IC7 legutóbbi BIOS-frissítésébe? Van egy csomó ''updated CPU microcode''. Talán több is kettőnél. Lehet, mégis az új Prescottok is bekerülnek?
-
nap
addikt
Kopogtathat. Be nem eresztem. :D
-
beeboy
addikt
amúgy tényleg csak a cache méret a különbség a cel meg a p4 között?
-
fanatic
aktív tag
Nem értem, hogy miért nem lehet az L1-t és L2-t feltornászni? :F
-
XeeN
senior tag
Hajra INTEEEELLL! Kar, hogy annyiba (tobbe) fog kerulni mint 1 2500+-os barton. Vegulis ez utobbi lassabb.... :)
-
törölt tag
Akkor fog érni valamit, ha 512 lesz az L2. Addig csak a selejt kategóriába sorolható.
Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest