- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Male
nagyúr
''Ki az az eszement aki MUKODO, aram alatt levo gepben turkal?'' Elég sokan (én is), pl amikor zörög az egyik venti, kikapcsolt állapotban nehéz megtalálni, hogy melyik az (persze régen még működött az, hogy lefogtam az egyik ventit, ha továbbra is hallottam a hangot, akkor a másikat fogtam le, és így meg lehetett gyorsan találni, hogy melyik rosz -> a GlobalWin FOP32 óta nem csinálok ilyet).
Amúgy a 3 lapátos venti már elég veszélyes lehet -> a soklapátosok csak ütöttek, ez viszont már alaposan belevághat az ujjába annak, aki belenyul (főleg 5000 rpm körül) -
dr.Mura
tag
Én például olyan eszement vagyok, hogy rendszeresen turkálok a működő gépben. A Zalman 6000AlCu ford. szabályzó ugyanis ott van bekötve a venti mellett, ami tényleg jelentett már egy-kétszer kicsit lilásabb körmöt egy-két ujjamon. Nem kellemes, de a szépségért szenvedni kell :)
Mellegleg a gépben nincs semmi olyan, ami komolyabb tartós egészségromlást okozhatna, mint apósom törkölypálinkája. Innentől fogva meg majdnem mindegy ... :D
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest