- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Csiborbogár #36 üzenetére
Ez azért érdekes dolog, mert nekem is olyan lapom van mint neked, 1.9-es biosszal, és én tudom a 3-3-3-8-at. A Ramjaim most is 3-3-3-6-1T-n mennek. Igaz ezek csak 533-asak.
-
Boci_83
őstag
válasz
FehérHolló #18 üzenetére
Ezt az örök garaciás dolgot meséljétek el nekem! Tudtommal kis hazánkban ilyen nincs. 1-2-3 évek vannak, de örök nincs. Ha mondjuk teszem azt, x idő után lejár a bolt álltal kínált garancia, és tönkre megy a kötyü, akkor hogy?? Visszapostázom a gyártónak, ő meg cseréli?? Kíváncsi lennék ilyenre volt-e már példa!?!
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Mit saccoltok mennyi idő múlva lehet ilyet itthon is kapni? És kíváncsi leszek az árára is!! Ki tudja még....... nekem első ránézésre tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest