- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Coyote2000 #30 üzenetére
Hehe, olyannyira nem kamu, hogy épp itt hever elöttem egy 5300
Este majd pakolok fel ide rengeteg képet! Istenkirály a teló! Jah és GUMIBURKOLAT!
-
blueMerle
veterán
Jah fontos! A teló nem pop-portos, hanem 2.5-ös Jack kimenete van! Felul szabványos mini-usb csati, még nem volt idöm próbálni. Majd még írok róla. Nagyon király
5300 rulez!
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Hidd el, ma eleget fogdostam, mint írtam, vettunk egyet. 6280 az, kicsit jobban lötyög de ugyanaz a mechanika. Ha kell, rakok fel fotót este és magad is meglátod
[Szerkesztve] -
-
blueMerle
veterán
A mai napon vettünk egy 5300-át. Az ára 45 500 Ft volt kártyafüggetlenül. Orosz billel van, tetején USB csatival. Nagyon frankó
Ha kell, élöképeket is berakok, vagy tesztet a Mobilarénának. A fotók minösége egyébként kiváló, a hangja eszméletlen.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
A mai napon fogtam a kezembe és próbálgattam a kicsikét! Nagyon tetszik, bár nekem kicsit low-end müanyagos érzésem támadt ami a felhasznált anyagok minöségét illeti. A csúszka szvsz egy az egyben 6280. Sok mást nem mondhatok, amit én próbáltam az az orosz picara ment. Sőt, még valami egészen mást is teszteltem, de az még csak egy erös béta volt
Nokia, Komárom, rulez -
Goose-T
veterán
Azt még elfelejtettem említeni, hogy microSD kártyával lesz bővíthető a telefon. Sok zene ráfér majd.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #32 üzenetére
A Nokia saját maga azt mondta az 5140-re is, hogy csepp, szöszmösz és koccanásálló
-
KrAt
veterán
Nemrossz telónak néz ki
-
AS
félisten
Nem kamu és 5200 lesz a neve.
Sport nem azt jenti hogy ütésálo. inkább fitalos..
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Vállalod, hogy ha mégsem lesz ilyen teló akkor szélhámosnak nézünk?
Van pár vetítőgép itt a fórumban, reméljük te nem csak vetítesz. Mindenesetre a telcsi nem vall a Nokiára szerintem. És a slide stílus tényleg nem a strapabíró design jele - mint ahogy strapabíró clamshell készülékek se nagyon vannak. Ezekben alapvető gyenge pont az átvezető fólia elhasználódása, ami csak rosszabb lesz, ha keményebb igénybevétel esetén elmozdulnak, fellazulnak, torzulnak az illesztések. -
-
Mazsesz
csendes tag
Nem, csak néz más honlapokat is, mint pl mobilport.hu.
-
AS
félisten
Én mondtam hogy lesz !
Söt már készül a Nokia elsö penge teloja e is. Ami Symbianos lesz. -
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Már így is túl sokat tudtok, bár szerintem ennyi infómorzsát még el lehet szórni.
-
-
Goose-T
veterán
Nem kamu, már fogtam is ilyet a kezemben, nyomogattam. Fejlett zenelejátszó képességekkel rendelkezik. Neve még nincs. Bemutatás még messze van.
Szerk.: pontosan úgy néz ki, mint a képen (#4), amit AS linkelt.
[Szerkesztve] -
ZR92
tag
Nekem tetszik,jó telo lenne(lesz).
-
Yaye
őstag
A képeken több helyen nem találkoznak a vonalak, elszúrták a csíkok ráfotosopolását. Különben amennyire ezek a ''strapa'' telefonok strapabíróak szoktak lenni, annyira egy csúszkás telót is meg lehet csinálni. Nyilván nem military grade, de a ''sports'' kategóriába simán belefér szvsz.
-
törölt tag
válasz
Coyote2000 #13 üzenetére
a kozepso kepre gondoltal? most hogy igy mondod, fura kicsit, de lehet csak azert, mert mondtad
egyebkent nem egyszer volt mar ugy, hogy kiderult 1-2 fotorol, hogy fake, vagy valaki megalkotta a neki tetszo design-t
de hat majd ugyis lesz pontos hir, meg teszt, es akkor majd jobban kivesezzuk a telot, ha igazi -
Digital
addikt
Símán fake!
-
Coyote2000
őstag
valoban fake-nek tunik. Bar a telefonok letezhetnek, de nezzetek meg jol, a telcsin levo Nokia felirat koruli szemcses ''pixelesedes'' hanyag utomunkara is utalhat pl Photoshopban...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
akkor az nem az a pocok, amit tologatni kell ugye? mert en annak neztem...
-
-
-
Jégkokó
veterán
Szerintem is tuti, hogy kamu, mert az eleje amit mutattak azon is látszódott , hogy nem igazi telefon, csak egy külső borítás.A nokia pedig nem szokott igy telefonról képeket mutatni, sőt még sok fake kép is sokkal jobb mint ez
-
AS
félisten
Biztos?
Sport Slider.
Bemutatáss még mesze van. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
sztem meg kamu lesz...
sosem lattam meg igy a kepeket, ekkora csikokkal a kozepen ezzel a szoveggel... -
Kár, h. a képekből semmit nem lehet látni a Nokia csíkok miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest