- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Most Opera Minit használok természetesen, teljesen meg vagyok vele elégedve de miután PC-n teljesen lenyűgözött még kezdő netes koromban az FF azóta is azt használom és nagyon jó lenne ha megjelenne a mobilokba szánt verzió is!Várom nagyon!
-
opera11
tag
Hát szerintem sem fognak egy mobiltelefonon kiegészítőket futtatni, max amikor fél, vagy 1 GB memória lesz a mobilokban is(nem mem.kártya). Ez okostelefonos verzió lesz....
-
PrinczA
őstag
Én egy levelezőt is szivesen látnék!
-
T-Nagyon
tag
Én örülnék ha beindulna, mert egyre jobb böngézőket kellene fejlezteniük, hogy a másikat legyűrjék...
-
bolondember
MODERÁTOR
''kicsit'' igencsak elkésett az Operához képest.. Beindul itt is a böngészőháború?!
-
tkazmer
addikt
Remélem csinálnak majd ilyet iphone-ra is..
-
törölt tag
juhej
en orulnek neki, igaz, az opera minivel is meg vagyok elegedve, de mivel gepen is firefoxot hasznalok, jo lenne mobilon is
de nekem nem vilagos, hogy a windows mobileokra lesz csak, vagy esetleg symbianra is fejlesztenek majd? -
Balinov
titán
milyen jó lenne,ha egy az 1.5-ös ff-hez hasonlóan korrekt verziót sikerülne kanyarintaniuk Uiq3-ra... (p990i)
-
WN31RD
addikt
Remélem, a mobil platformon szerzett tapasztalatok a PC-s verzióra is jótékony hatással lesznek, és sikerül csökkenteni a program memóriafoglalását, és a memory leak-ek számát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest