- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Muszáj a marketing, az Intel is megmondta, különben nem viszik 1.5X annyiért azt a sz*r ddr2-t ...
-
Az tény, hogy nem a legjobb ötlet ez a túlhajtásos, evvel nem is kell foglalkozni. Viszont ott vannak a Quiz kérdések, én azt kezdtem most el, és ha nem fáradok bele, minden nap meg fogom csinálni.
-
Vagy inkább azt, hogy oda szarik a kutya, ahol már van.
Egyébként ez nem játék. Itt meg van szabva átvitt értelemben, hogy kik indulhatnak. Ekkora várható bevételért nem pénz, amit kiadnak.
Viktor77: Mondjuk itt nem az volt a kérdés, ki a jobb, és mégcsak az sem biztos, hogy jobb az Abit (pláne nem egy fórum alapján, ahol a csordaelv uralkodik), viszont azt egyáltalán nem tudhatod, hogy a jövőben (LGA775) is gyorsabb (????) lesz az Abit. -
Hun'reeth
őstag
Csak annyit mondok: Hülye ötlet! ;]
-
eddie303
őstag
Nyereményeikkel a szegényebb osztályt kellene megcélozzák, nem a gazdagokat, erre mondják azt, hogy pénz pénzt vonz :(
-
polika
senior tag
ez a játék annak a rencer gazdának jó esetleg ahol épp most kell felújítani a főnök vagy egyéb power júzer gépét..és meg azt is monhassa hogy lefényképezi a dógot mer garancia sose lehet tudni stb
-
I_Am
veterán
Újabb sok kis Japó fog örülni a kis kéziszámítógépének.:DDD
(talán egy-két Finn is) -
Deathcourier
aktív tag
AMD hol marad a játékban? :DD
-
-Devil-
aktív tag
Ilyen feltételek mellett alig van értelme nevezni.... veszel egy olyan lapot amiből ha szerencséd van nyerhetsz még egy darabot? :F (persze ha a laptopot és a palmtopot nem nézzük) Elég értelmetlennek tűnik.
Meglestem az oldalt, volt egy ilyen: tippek, hogy hogyan gyorsítsd a rendszert.
http://event.asus.com/915925DIY/global/diy/tip.htm
A 3-as tipp érdekesnek tűnt:
''Tip3: DDR600
The Intel 915 and 925 chipsets support DDRII 400 and 533MHz memory frequency. For users who want to use DDRII 600, most motherboards require them to overclock FSB, which often causes stability issues.
The P5AD2 Premium (925X) and P5GD2 Premium (915P) can run DDRII 600 while maintaining system at 800MHz. Simply enter memory frequency as 600 in the BIOS and enjoy high-speed DDRII 600. No need to overclock the CPU.''
Erre kíváncsi lennék, hogy hogyan működik... mármint hogy a chipset tudja, vagy a deszka van megbuherálva. Bár szerintem inkább az utóbbi, mert csak a ''premium'' lapok tudják ezt. Bár az is lehet, hogy a chipset tudja, csak az asus a ''normál'' 915/925-ös lapjaiból kispórolta ennek a beállításnak a lehetőségét bios szinten. -
Atlantis
veterán
Minden tiszteletem és hűségem az ASUS-é, de a Gigabyte játéka ötletesebb és költségmentes volt, ergo jobban tetszett.
-
Viktor77
titán
Asuséknál nem tanulnak.
Az Abit-ot nem fogják utolérni tuningban. -
Pipó
őstag
November csak 30 napos.
-
Trak
addikt
Remek, vegyél annyiért cuccot, hogy nyerj, amennyiért a végén ajándékot kapsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- iPad topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest