Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz parandroid #43 üzenetére

CPU területen nincsenek komolyabban lemaradva a notebookok szerintem, a ram valóban drágább, a vga is, viszont mostmár van cserélhető vga is notebookba, ha ezek elterjednek akkor ár is lejjebb csúszik és sok ember inkább venne egy kisebb, hordozható eszközt mint egy batár nagy gépet. Szóval igazad van, de nagyon nagy az a réteg már aki szívesebben venne ilyen eszközt, amit oda visz ahová csak akar..játékfüggőség elég komoly szoc probléma már..:/ pl. wow meg nemtom milyen francok, már a katonai besorolást is megússzák valahol (asszem angolok) a függők, annyira komoly a helyzet

Az okostelefonnal meg nagyon nincs igazad szerintem, mp3 részhez annyit hogy a sony-ericsson modellek minősége a felsőkategóriához áll közelebb, tökéletesen megfelel, főleg hogy fogyasztásban se zavar szinte semmit..de más gyártónál is ez a helyzet szerintem, kamerában meg már hétköznapi használatra tökéletes szintet értek el a gyártók, tényleges 2mp körüli minőséget sikerült elérni, ez már bőven elég oda ahová nem visz komoly gépet az ember. Az okostelefon résszel kapcsoaltban annyiban van igazad, hogy sok kütyü egyszerűen gyenge procit kapott, de ha a user nem tájékozódik ő baja, vannak olyan modellek hogy gps-től kezdve mindenre tökéletesek amire kitalálták és ha az user nem doom3-azni akar rajta. Ha ezek az eszközök árát külön külön összeadod akkor meg nem is drágák. 2 éve egyébként egyetértettem volna veled, de fejldőik a világ.

Új hozzászólás Aktív témák