Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
válasz
gazazegesz #28 üzenetére
Ezt a cikket nem az IT.News.os kollégák írták, hanem a Napi Gazdaság újságírója, amit több online portál átvett. Nem is gondoltam bele, hogy itt is meg fog jelenni a cikk. De itt van lehetőségem reagálni rá, máshol nincs. Egyébként a cikkben az azonosítást elfogadhatónak tartottam, ezt le is írtam. A hitelesítést kritizáltam és a beadványok hitelességének biztosítását.
A kérdésedre: minden körülmények között a magyar terminus technicus használata mellett vagyok. Amikor cikket írok vagy előadást tartok általában úgy használom a fogalmakat, hogy magyarul írom le, utána zárójelben, a tisztánlátás miatt angolul is leírom.
A mobiltelefont én ebben az esetben eléggé birtokalapúnak tartom. De az én véleményem szerint az igazi az lenne, ha egy tanúsítványalapú beléptetés lenne (TLS) és minden beadványt elektronikusan aláírnának. Ehhez kéne egy intelligens kártya, rajta két tanúsítvány. Ez tök jól működik Szlovéniában és Észtországban is. De Mo-on a mobilt tartom ésszerű kompromisszumnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest