- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Satan-Claus #12 üzenetére
Elméletben nem fenyegeti az Itaniumot. Csak az a fránya piac ne lenne.:)
OFF
Már megint vacakol a kukim. Vmi nagyon nem jól van nálam beállítva, a laptopon mindig jó. Itt meg ilyen az utolsó hozzászólásom jobbra: Intel \\\\\\\\\\\\\\
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Az első mondathoz: Hirtelen nem találtam vállvonogatós szmájlit.:D (Úgyis dual Opteront veszek:DDD)
Doksit kösz, ködösítés nem meglepő. Szerintem a 64 bites XP környékén lesz 64 bites Prescott is, de majd meglátjuk. Tökmind1, milyen 64 bitet implementált az Intel, úgyis olyan lesz a winfos. Max. lesz kétféle, de nem hiszem. -
erdoke
titán
''...majd az év közepétől elérhető lesz a belépő szintű szerverekbe és munkaállomásokba szánt Prescott lapkákban is. A többprocesszoros rendszerekhez tervezett Potomac magos Xeon modellekben csak jövőre vezetik be a funkciót;''
Nekem az rémlik, hogy a Prescott is a jövő évben 64 ''bitesedők'' között került említésre. Nyilván akkor adják ki, amikor elérhetővé válik a végleges 64 bites WinXP, tehát szerintem év végén.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest