Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
mikor lesz már final fantasy csuklópántos/holografikus szuperpc????

-
Mac!
aktív tag
Ebben a gépben szerintem nem a telefonálást szánták a fő felhasználási területnek, itt csak egy kiegészítés a GSM/GPRS/3G, ami azért igencsak jól tud jönni, ha éppen nincs WiFi a közelben. Ha megnézed a legújabb notikat egyre több rendelkezik HSDPA képességekkel, mégsem jut senkinek eszébe a füléhez szorítani... Az meg már csak ne legyen negatívum, hogy kicsi azokhoz képest.
Szerintem egy hasznos utitárs, ami kevesebb kompromisszumra kényszerít, mint az Athena/Ameo, és bár mindkettő kiválthat egy telefont, de csak komoly kompromisszumok árán. -
erdoke
titán
''egy PC, ami nagyjából egy DVD tok méretű eszköz''
Maradjunk inkább a VHS-kazettánál.
Egy VHS-kazit a fülemhez szorítva telefonálni elég gáz, még jó, hogy vannak kiváló BT headsetek.
-
ByB
addikt
''Kényelmes'' lehet telefonálni vele a mindennapok során...
Persze lehet azzal jönni, hogy ezt csak BT headsettel érdemes használni, de akkor nem nevezném teljesértékű telefonnak. A gyártók részéről érdemes lenne elgondolkodni, hogy mit mivel érdemes integrálni funkció szinten... Szerintem a mobilt, hagyjuk meg okos mobilnak egy üzletember számára, max Nokia E90 és az UMPC, vagy subnote vagy notebook legyen külön kütyü! (Gondolom ezt én.) -
Integra
titán
nem rossz nem rossz....
gondolom usb2.0 is figyel benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze lehet azzal jönni, hogy ezt csak BT headsettel érdemes használni, de akkor nem nevezném teljesértékű telefonnak. A gyártók részéről érdemes lenne elgondolkodni, hogy mit mivel érdemes integrálni funkció szinten... Szerintem a mobilt, hagyjuk meg okos mobilnak egy üzletember számára, max Nokia E90 és az UMPC, vagy subnote vagy notebook legyen külön kütyü! (Gondolom ezt én.)