Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #22 üzenetére
no problem.
Szal ilyen vetített lézeres cuccot alkalmaznak pl az autóiparban mikor az új modelleknél a zajkeltő rezonáló felületeket keresik. Alapban csak egy sima piros csíkokból álló hálót látsz a felületen. De mikor a felület elkezd rezonálni, szépen kirajzolódik a rezgés cenrtuma és ahogy a hullámok terjednek. Baromi érdekes -
Satan-Claus
senior tag
Egy picit vitatkoznom kell ezzel. Szerintem a hologram dolog egyértelműen a kivetítésre vonatkozik, és nem az ujjak helyének meghatározására. Azt szvsz egyszerű optikai módon - IR hány centi az annyi - végzi a kütyü mivel ez sokkal olcsóbb és egyszerűbb. Meg aztán a hologram nem kimondottan egy láthatatlan vagy 2D-s dolog, hanem optikailag 3D-s struktúra (amiből itt nem sokat látni). Vagyis nem igazán használatos mozgás felismerésre. Persze a lézer mint olyan igen, de itt konkrétan a hologrammról van szó.
p.s.: Bocsi, hogy mindig téged talállak meg a hülyeségeimmel, esküszöm nem rád vadászom, csak így jön ki :) -
hungeek
senior tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
azért a VIA proci jóval erősebb mint a nők agya.........
kérlek ne hasonlítsd a VIAhoz őket...... szegény VIA! -
szutsg
csendes tag
szerintem ez nem más, mint egy piros led, ami elé tettek egy mikrofilmet, majd egy kis alap konfiguráció (bökj az ujjaddal a négy sarokra, hogy belőjem a távolságot) után vagy ultrahangos, vagy infravörös távolságmérővel van felszerelve.
arnold: milyen jó, hogy ugyanazt írtam mint te, vissza kéne olvasni. -
arnold
csendes tag
Jól elviccelődtök, de mondja már meg valaki, hogy mi a bánat ebben a holografikus. Ez egyszerűen egy felületre vetített piros kép. Tudja még e honban valaki mi az a hologramm? (rajtam kívül :)
-
Bgs
senior tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Eleg hamar megvaltozik szerintem a munka menete, ha elkezd nevetgelni a billentyuzetem minden gombnyomasnal :DD
-
Vidra
csendes tag
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Satan-Claus-ból ezután kinézem, hogy olvasáskor nem a nyelvével nedvesíti az újját, ha lapozni akkar, hanem valami módszert használ... :D
-
szutsg
csendes tag
nem akarok kötözködni, de mitől hologram az, amit egy felületre vetítenek? vetítse a levegőbe, az már hologram lenne.
amúgy tetszik. -
twollah
nagyúr
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Akkor én már nem a billentyűzetre figyelnék.
-
747
senior tag
az eszkozt kb egy eve fejlesztettek ki, nem ertem, miert most szerepel csak a hirekben.
a gyarto: http://www.vkb.co.il/
europaba a siemens fogja behozni.
amugy baromi jol nez ki, de szerintem hosszutavon k**va kenyelmetlen egy szilard feluletet utogetni, ugyhogy csak varjuk ki a veget. -
james
aktív tag
Final Fantasy ! ;}
-
rudi
nagyúr
Johny Mnemonic! VÉGRE! AKAROM AKAROM AKAROM :))
-
hungeek
senior tag
szerintem ezzel ugyan olyan körlményes gépelni, mivel nem érzed hogy lenyomod a billentyűt....
-
Ahhoj
aktív tag
És sima vajon sima asztali pc-hez lehet majd csatlakoztatni ezt az eszközt? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest