- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Konkretan ez az:
http://www4.discreet.com/lustre/
Ez a turbocache jo kerdes. Nem probaltam, de szerintem az is ugyanilyen sebessegu. Ahogy az adatot toltom fel a kartyara, az az nvidia szerint a lehetseges leggyorsabb, ugyhogy elhiszem nekik. Nem hinnem, hogy lenne egy specko mod a turbocache-hez, es kozben a 'sima' adatokat kulon, direkt lassabban lehetne feltolteni. -
lenox
veterán
Hat szerintem nem hiszem, hanem tudom. Masreszt azt is tudom, hogy mekkora jelentosege van ennek a video/digitalis film teruleten, mert ezzel foglalkozom. Harmadreszt nem 1-2 even belul, hanem iden lesznek ilyenek (az egyiket eppen en irom). Pontosan ezert tudom, hogy szart se er a pcie, mert igy se megy fel tobb, mint 1GB/sec a kartyara. Es igen, nagy orommel vennem, ha valaki csinalna olyan kartyat, amire gyorsabban megy fel az adat, de nem csinalnak, hiaba nyomatom az nvidianak, hogy miket kene csinalni, van amiben hallgatnak rank, van amiben nem. Pl. ebben nem.
Nagyszamitogephez (nem tudom mit ertesz ezalatt, de gondolom valami sokprocesszoros cuccot) nincs pcie es agp sem. Csak max munkaallomashoz, 2 processzoros rendszerhez. Ilyenek vannak nalunk is, dual opteron, dual xeon, dual nocona. Es mindegyiken max 1GB/sec megy fel a kartyara, akar pcie, akar agp. -
lenox
veterán
Hat ja. Mondjuk a meg eleghez annyit, hogy egyelore senki nem tervez olyan videokartyat, ami 1GB/sec-nel gyorsabban tudna adatot fogadni, ugyhogy ennek max elmeleti jelentosege van. Bar megjegyzem, hogy pl. az nv 6800-as kartyai meg mind bridgeltek egyelore, szal ott a pcie valtozatok a lassabbak ezen tekintetben. Szal ezeknel meg ez az elmeleti elony sincs meg.
-
lenox
veterán
Kivancsi lennek, hogy miert is lassu az AGP. Csak mert ugye a 8x AGP 2 GB/sec-et tud max, viszont nem letezik olyan kartya, ami 1GB/sec-nel gyorsabban tudna adatot fogadni. Bar megjegyzem a pc-k ertelmes adatot se tudnak ilyen gyorsan eloallitani, szoval ez is csak ilyen szintetikus szam. Nem az AGP lassu, hanem a processzorok/ramok/buszok (szal a pc-k tobbi resze). Max ha visszaolvasasrol van szo, akkor lehet lassu az AGP, de az ilyen alkalmazasok szama meg elenyeszo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest