Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit írtam, az radikális, nem vitatom, de mondom: ha valaki mutat 7 tökéletesen elégedett usert, akik ott vásároltak, és nem azért elégedettek, mert nem értenek a géphez, és ''biztos jól van úgy'' hitben élnek, akkor azonnal megváltozik a véleményem.
De akivel eddig én találkoztam, az csak rosszat mondott a notebook.hu-ról.
Kékfényt néztél? Ha a fele igaz, akkor is sok. A mi gépünk is a notebbok.hu-tól van, olyan processzorral érkezett a gép, ami benne sem lehetne. Mikor szóvá tettem, nekem estek, aztán halkan megkérdeztem, hogy el akar menni mindenki még ma szabadságra? Mutattam egy-két igazolványt, és akkor nagy rutinnal kicserélték.
Megjegyzem, hogy arra a gépre is fel volt rakva az XP, az Office, és egy csomó program, 3dmark2005, pedig a géphez semmi szoftver nem járt volna.
Úgyhogy értem én, hogy csúnya dolog leinkorrektezni egy céget, dehát akkor lássuk azt az ellenpéldát!
Másfelől nincsenek rászorulva a bepalizásra? Naponta 30-40 üzletet csinálnak, az havi szinten alsó hangon 500 bolt. Ha mindegyiken csak egy ötezrest szednek össze, az két és fél millió forint egy hónapban. Mire nincsenek rászorulva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest