Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
igen, ez már jelzés szinten ér valamit

én inkább amolyan FPS-szerű megoldásra gondoltam, vagy mondjuk mintha repülővel suhanhatnék bárhol a világon - na az hatalmas lenne
persze megfelelő felbontás mellett, mert a gugliörtön a kicsiny falum perpill. csak egy nagy paca, két úttal
-
doc
nagyúr
nem feltétlenül tartom hülyeségnek (amellett hogy engem igazából hidegen hagy, alapból le van némítva a gép
)
annak idején pl. a hangkártyára is azt mondták hogy fölösleges, most meg...
azért szépen alakul a dolog, kíváncsi vagyok mikor érjük el azt a szintet, hogy virtuális 3d-ben kóvályoghatunk bárhol a világon... -
tkazmer
addikt
Enélkül semmire sem lehet használni a google earth-öt, tehát mindenképpen égető szükség volt már rá...
-
emitter
őstag
De a pasi, aki 40 éven át hangokat gyűjtött, igencsak megszedi magát, neki mindenesetre megéri

(csak azt nem tudom, a google hogyan fektethet ilyen szemmel látható hülyeségbe) -
juliabrilke
veterán
Fontos , nélkülözhetetlen dolgok ezek....

Majd azt is megcsinálják ,hogy jó idő esetén a monitor vakító fénnyle világít, borús időnél pedig halványabb lesz. -
ragazzo
őstag
Szerintem teljesen fölösleges a dolog.
-
Már csak évek kérdése, és jön az az Addon a Google Earth-höz ahol az adott terület szagát is lehet érezni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest