Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Ehh, pont nem fér rá egy egyrétegű dvd image.
100 ezerszeres írhatóság egy kicsit gyik, az én sandisk mp3/pen játékosom is 1 milliót bír papiron. Igaz az 5-6MB/s-es írás-olvasást tud max.
Kiváncsi lennék, hogy ezek az értékek mennyivel maradnak el a valóstól, mert ha például csak a cd-rw-ket nézem, azok messze nem hozzák az 1000 - vagy 10000, nem tudom - írási ciklust. Napi szinten használok 5-10 cd-rw-t, így nehéz megítálni pontosan, hogy melyiket hányszor írtam, de max 100-at, ha kibírnak. Mondjuk mindig azokat mindig max sebességgel írom, ellentétben az 1x írhatókkal. -
erdoke
titán
Nem szokásom a hírekben szereplő cuccokat az ár szemszögéből fikázni, de ez nem kicsit drága. Hasonló sebességi értékeket simán hoz egy 1,8'' HDD, és annak a méretei egyáltalán nem veszélyesek, a kapacitása a véknyabbaknak meg 20-30 GB.
Magyarul egy 5x kapacitású, némileg gyorsabb, nem zavaróan nagyobb tárolóeszköz a harmadába kerül (kerettel együtt)... -
na ilyenekkel kellett volna kezdeni a pendrivok korszakát, nem holmi 32 megásokkal...
Vikthor -
L3zl13
nagyúr
Kicsit drága...
-
Incognito
senior tag
Szép, gyors, de én már nem vennék ilyet. Mostmár rááltam a 2,5 HDD-re. Nem is tudom mikor használtam utoljára a penemet.
Azt viszont díjjazom, hogy gyors. Volt már nállam egy-két pen, de a sebességük kiábrándító. Ez legalább ''közelít'' egy hdd sebességéhez...
''cellák mintegy százezer írás-törlés ciklust viselnek'' eddig azt hittem hogy bármennyit. Akkor a gépben lévő memóraimoduloknak is lejár az idejük?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest